Μιτσού και Ράμος για φορ

Καθημερινά είναι τα σενάρια για τον σέντερ φορ που αναζητεί ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του ρόστερ του και στο προσκήνιο έρχονται δύο πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.
Στην Ελλάδα βρέθηκε αυτές τις ημέρες για τον τελικό του EURO U-19 ο μάνατζερ του Ισπανού φορ Μιτσού που έχει μείνει ελεύθερος από την Σουόνσι, με συνέπεια να ακουστεί ξανά ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.
Ο 29χρονος στράικερ που έχει παίξει μία φορά στην Εθνική και έχει κάνει σπουδαίες σεζόν τα τελευταία χρόνια με Θέλτα, Ράγιο και Σουόνσι, είναι μια σπέσιαλ περίπτωση αν και δεν είναι βέβαιο ότι αποτελεί τον τύπο του κεντρικού επιθετικού που θέλει ο Σίλβα για τους ερυθρόλευκους. Ο ατζέντης του δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες περί Ολυμπιακού, αλλά ο Μιτσού σίγουρα έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους.
Ένας άλλος σέντερ φορ που είναι υπό εξέταση και σαφώς αποτελεί επίσης ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Άντριαν Ράμος της Ντόρτμουντ. Ο Κολομβιανός κυνηγός έχει κάνει απίστευτες σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με την Χέρτα, με την οποία πέτυχε 68 γκολ σε 157 ματς, πέρυσι πήγε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ όπου δεν είχε καλή χρονιά σκοράροντας μόλις δύο φορές και είναι υπό παραχώρηση. Ο Ράμος έχει 35 συμμετοχές στην Εθνική Κολομβίας με 4 γκολ, ενώ πλεονέκτημα θα είναι η συνύπαρξή του με τον Φελίπε Πάρντο που αποκτήθηκε πρόσφατα από τους Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στη διάθεσή του για την επίθεση και ο Μάρκο Σίλβα θα πάρει την τελική απόφαση.

Σχετικά άρθρα