«Θέλω να ζήσω αυτή την πράσινη κόλαση»

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τη σχέση του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, τον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και τους οπαδούς του “Τριφυλλιού” μίλησε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτς.

Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πράσινη”:

Για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και πραγματικά δε χρειάζεται να πολλά για τον Παναθηναϊκό. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Το πόσο μεγάλη ομάδα είναι, το πόσο μεγάλη ιστορία έχει, αλλά και το πόσο χαρούμενος είμαι που θα ανήκω σε αυτή την ομάδα το λέει μόνο του το όνομα Παναθηναϊκός».

Για τους στόχους του;

«Με τον Παναθηναϊκό θέλουμε τα ίδια πράγματα. Εγώ θέλω να κερδίζω. Θέλω πάντα να κερδίζω. Και φυσικά θέλω το ευρωπαϊκό».

Για το εάν το σκέφτηκε να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού:

«Ήταν πολύ εύκολο για εμένα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία με εξαιρετικούς παίκτες. Έχω δει παιχνίδια του, ενώ η παρουσία του Τζόρτζεβιτς με ώθησε να πω πιο γρήγορα το “ναι”. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο όνομα. Ο Σάσα επίσης. Όλοι τους ξέρουν και ήθελα να είμαι μέρος όλου αυτού».

Για τις σχέσεις του με τον Τζόρτζεβιτς

«Με ξέρει πολύ καλά ο κόουτς. Και έχουμε καλή επικοινωνία και συνεργασία. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ένα κεφάλαιο μόνο του. Ένα μεγάλο κομμάτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ αλλά είναι και ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Μόνο καλά πράγματα μπορείς να πεις για τον Σάλε. Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε και στον Παναθηναϊκό. Με ξέρει και ξέρει καλά τι μπορώ να κάνω».

Για τον Καλάθη και τον Πάβλοβιτς

«Ο Καλάθης είναι ένα εκπληκτικό γκαρντ. Έχω πολύ καλή γνώμη για αυτόν και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Τον Σάσα Πάβλοβιτς δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω αλλά είναι πολύ καλός παίκτης και ξέρω πολύ καλά πράγματα για τον ίδιο. Θέλω να συνεργαστώ και με τους δύο».

Για τον Διαμαντίδη:

«Είναι LEGEND… Τελεία και παύλα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

«Ξέρω τι σημαίνουν. Όλοι ξέρουν. Και στη Σερβία και σε όλο τον κόσμο. Ξέρω πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί για αυτά τα παιχνίδια και τι σημαίνει να κερδίζεις τον αντίπαλο. Το περιμένω πως και πως».

Για τους οπαδούς:

«Ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Και να παίξω μπροστά τους. Θέλω να ζήσω αυτή την πράσινη κόλαση».

Σχετικά άρθρα