Διαψεύδει για φορ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έρχεται να δώσει τέλος στα σενάρια που αφορούν στις συζητήσεις για τον Ισπανό φορ Μιτσού. Από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα απόκτησης του Ισπανού διεθνή, καθώς ο παίκτης δεν έχει καν προταθεί στον Ολυμπιακό.
Ο 29χρονος στράικερ που έχει παίξει μία φορά στην Εθνική και έχει κάνει σπουδαίες σεζόν τα τελευταία χρόνια με Θέλτα, Ράγιο και Σουόνσι, είναι μια σπέσιαλ περίπτωση αν και δεν είναι βέβαιο ότι αποτελεί τον τύπο του κεντρικού επιθετικού που θέλει ο Σίλβα για τους ερυθρόλευκους. Ο ατζέντης του δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες περί Ολυμπιακού.
Το ίδιο ισχύει και για τους Οσβάλντο και Ράμος. 0 29χρονος άσος (Οσβάλντο) με τη σπουδαία θητεία κυρίως σε ιταλικές ομάδες (Ρόμα, Γιουβέντους, Ίντερ, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Λέτσε, Αταλάντα), αλλά και σε Εσπανιόλ, Σαουθάμπτον, έχει μείνει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά όπως φαίνεται δεν απασχολεί τους πρωταθλητές.  
Ένας άλλος σέντερ φορ που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν υπό εξέταση και ίσως αποτελούσε ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Άντριαν Ράμος της Ντόρτμουντ. Ο Κολομβιανός κυνηγός έχει κάνει απίστευτες σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με την Χέρτα, με την οποία πέτυχε 68 γκολ σε 157 ματς, πέρυσι πήγε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ όπου δεν είχε καλή χρονιά σκοράροντας μόλις δύο φορές και είναι υπό παραχώρηση. Ο Ράμος έχει 35 συμμετοχές στην Εθνική Κολομβίας με 4 γκολ, ενώ πλεονέκτημα θα είναι η συνύπαρξή του με τον Φελίπε Πάρντο που αποκτήθηκε πρόσφατα από τους Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός διέψευσε τις φήμες και για τους τρεις φορ.

Σχετικά άρθρα