Ετοιμάζει Νομπόα, Λούκας, Ρατς για τη ρεβάνς

Η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί τον βασικό στόχο του ΠΑΟΚ αυτή την χρονική περίοδο. Μετά την ήττα από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Κροατία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων με σκορ 2-1, ο Τούντορ προετοιμάζει την ομάδα του για την πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς. Το σημαντικό στοιχείο είναι πως ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ θα έχει στην διάθεσή του βασικούς παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου ή πήραν λίγα λεπτά συμμετοχής στον προηγούμενο αγώνα.

Ο Λούκας για παράδειγμα αναμένεται να αποτελέσει την Νο 1 επιστροφή στην ενδεκάδα, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν. Ο Λούκας πλήρωσε το πρόστιμο για το πειθαρχικό παράπτωμα, είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να μεταμορφώσει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ. Ακόμη ο Νομπόα που μπήκε στις προπονήσεις του Δικεφάλου από τις 8 Ιουλίου, έχει ανεβάσει ρυθμούς και μπορεί να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής στον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης.

Επιπλέον και ο Ραζβάν Ρατς που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο και στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά της αναμέτρησης, αποτελεί μία βασική λύση για την ομάδα χωρίς αμφιβολία. Ο Τούντορ αναμένεται να έχει καταλήξει οριστικά στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης. Η πρόκριση αποτελεί τον βασικό στόχο και όλοι θα προσπαθήσουν για να τον πετύχουν.

Σχετικά άρθρα