Κέρδισε ένα ρομαντικό διήμερο στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο της Σαντορίνης!

Η πολυτέλεια σου αξίζει!

Για να κερδίσεις συμπλήρωσε με τα στοιχεία σου τη φόρμα συμμετοχής!

Το boro.gr σε συνεργασία με το πολυτελές ξενοδοχείο Mill Houses προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι αναγνωστών μας, μια μοναδική εμπειρία ζωής! Ένα διήμερο στις πολυτελείς του σουίτες, για εσένα και τον αγαπημένο σου, με φόντο το απέραντο Αιγαίο και τη μαγευτική Καλντέρα να απλώνεται μπροστά στα μάτια σου!

Το Μill Houses είναι μέλος της Luxury Hotel Collection, και προτεινόμενο από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης πολυτελών ξενοδοχείων, Conde Nast. Η τοποθεσία του είναι μαγική. Η λευκή φιγούρα του ξενοδοχείου μοιάζει να αιωρείται πάνω  σε έναν απόκρημνο βράχο, στον κόλπο του Φηροστεφανίου. Βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωτεύουσα του νησιού και έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις την έντονη ζωή της. Αν πάλι προτιμάς την ηρεμία, οι παροχές που σου προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του Mill Houses είναι απίστευτες!

-Μπορείς να απολαύσεις δωρεάν «a la carte» πρωινό, το οποίο σερβίρεται στο δωμάτιο η στο μπαλκόνι σου, όποια ώρα εσύ επιθυμείς!

-Δε χρειάζεται ούτε να κουραστείς ούτε να ξοδευτείς μέχρι να φτάσεις στο ξενοδοχείο. To Mill Houses σου παρέχει δωρεάν τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι!

-Και μη ξεχάσεις να γευτείς τις υπέροχες  γεύσεις της κουζίνας του Mill Houses. Μοναδικές επιλογές της μοντέρνας ελληνικής γαστρονομίας από τον γνωστό σεφ, Μιχάλη Καλαβρυνό! Νόστιμα πιάτα για χορτοφάγους, παραδοσιακές πίτες, αστακομακαρονάδες, εκλεκτά κρέατα αλλά και υπέροχα κρασιά, προϊόντα της εύφορης, σκουρόχρωμης, ηφαιστειακής γης της Σαντορίνης!

 

-Η πολυτέλεια σου αξίζει!  Αφέσου στην απόλυτη χαλάρωση που μπορούν να σου προσφέρουν οι επαγγελματίες μασέρ της μονάδας στο δικό σου δωμάτιο! To εξειδικευμένο προσωπικό σου προσφέρει τη θεραπεία  που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες: ρέικι, αρωματοθεραπεία, σιάτσου, ρεφλεξολογία, ανατολίτικο μασάζ κεφαλής, ολιστικό ή ταϊλανδέζικο μασάζ!

Καλή επιτυχία και καλό ταξίδι!

 

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου, και οι ημερομηνίες διαμονής ορίζονται κατόπιν διαθεσιμότητας.

Δηλώστε συμμετοχή

(κωδικός ΔΟ3)

[vfb id=1]

Σχετικά άρθρα