Τελευταίο τεστ ενόψει Μπριζ

Έξι ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Κλαμπ Μπριζ, οι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν την τελική πρόβα. Το Τριφύλλι υποδέχεται την Ουντινέζε του Ορέστη Καρνέζη και του Παναγιώτη Κονέ στο γήπεδο της Λεωφόρου στις 21.00 (novasports2) και ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει για τελευταία φορά τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα λίγα 24ωρα πριν από την καθοριστικής σημασίας αναμέτρησης με τους Βέλγους.

Μολονότι ο αρτινός τεχνικός έχει κατασταλάξει στον βασικό κορμό που θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με την Μπριζ, έχει ακόμη ορισμένα ανοιχτά μέτωπα ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας αλλά και το σύστημα με το οποίο εν τέλει θα παρατάξει τους Πράσινους.

Απέναντι στην υπολογίσιμη Ουντινέζε ο Αναστασίου θα κάνει δοκιμές επί… χόρτου με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας του ενόψει Μπριζ. Οι τελευταίες δοκιμές που έγιναν στην προπόνηση κατέδειξαν (και) την ενδεκάδα που προορίζει για βασική στο φιλικό με τους Ιταλούς. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ήδη είναι δεδομένοι οι έντεκα που θα αγωνιστούν την επόμενη Τρίτη.

Η αρχική ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Αναστασίου περιλαμβάνει τους Κοτσόλη, Βέμερ, Πράνιτς, Σάντσεθ, Ταυλαρίδη, Λαγό, Ζέκα, Ατζαγκούν, Νίνη, Μπεργκ και Καρέλη. Απ’ αυτούς ο Κοτσόλης φαίνεται να έχει προβάδισμα αντί του Στιλ για το τέρμα, όπως και ο Πράνιτς για τη θέση του αριστερού μπακ απόντος του Νάνο. Ο Βέμερ θα αγωνιστεί στα δεξιά όπως και οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης.

Στα χαφ η παρουσία του Λαγού θεωρείται βέβαιη, δεδομένης της απουσίας του Εσιέν, όπως και του αρχηγού Ζέκα, ωστόσο για τις άλλες δυο θέσεις υπάρχει δίλημμα μεταξύ Ατζαγκούν και Λουντ, Νίνη και Πέτριτς. Αντιθέτως στην επίθεση το δίδυμο Μπεργκ-Καρέλη δεν πρόκειται να σπάσει.

Σχετικά άρθρα