Αρχική / More / Δώρα / Η Αντιγόνη κέρδισε ένα χαλί αξίας 1500 ευρώ!
Η Αντιγόνη κέρδισε ένα χαλί αξίας 1500 ευρώ! thumbnail
Η κυρία Αντιγόνη Παλιούρα είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για το χαλί αξίας 1.500 από το κατάστημα της κυρίας Μυρσίνης Κοντού. Το χειροποίητο ανατολίτικο χαλί Gabbeh έγινε δικό της μετά από κλήρωση. Θελήσαμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την αναγνώστριά μας και να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνη και για το τι της αρέσει στο site μας. «Είμαι 31 ετών, άνεργη οικονομολόγος και ψάχνω για δουλειά. Σπούδασα στο Βόλο όπου και δούλεψα για 4 χρόνια σε λογιστικό γραφείο, όμως με απέλυσαν και γύρισα στην Αθήνα. Γνώρισα το site σας μέσω facebook. Είδα μία δημοσίευση που μου άρεσε, πάτησα like και έγινα μέλος και στη σελίδα. Έγινα και μέλος του Μπορώ Club. Στο site σας μου αρέσουν και οι προσφορές που κάνετε και βέβαια τα θέματα ομορφιάς και ψυχολογίας. Δήλωσα συμμετοχή για το χαλί γιατί πιστεύω ότι θα ταιριάξει στο χώρο μου. Είναι πραγματικά ένα ωραίο χαλί. Νομίζω πως τα δώρα σας είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο αυτή που ο κόσμος περνάει δύσκολα. Ένα θέμα που θα ήθελα να σας προτείνω να ασχοληθείτε είναι αυτό της ανεργίας γιατί με αφορά και με ενδιαφέρει πολύ» Σας ευχαριστώ, Αντιγόνη

Η Αντιγόνη κέρδισε ένα χαλί αξίας 1500 ευρώ!

Η κυρία Αντιγόνη Παλιούρα είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για το χαλί αξίας 1.500 από το κατάστημα της κυρίας Μυρσίνης Κοντού. Το χειροποίητο ανατολίτικο χαλί Gabbeh έγινε δικό της μετά από κλήρωση. Θελήσαμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την αναγνώστριά μας και να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνη και για το τι της αρέσει στο site μας.

«Είμαι 31 ετών, άνεργη οικονομολόγος και ψάχνω για δουλειά. Σπούδασα στο Βόλο όπου και δούλεψα για 4 χρόνια σε λογιστικό γραφείο, όμως με απέλυσαν και γύρισα στην Αθήνα. Γνώρισα το site σας μέσω facebook. Είδα μία δημοσίευση που μου άρεσε, πάτησα like και έγινα μέλος και στη σελίδα. Έγινα και μέλος του Μπορώ Club. Στο site σας μου αρέσουν και οι προσφορές που κάνετε και βέβαια τα θέματα ομορφιάς και ψυχολογίας. Δήλωσα συμμετοχή για το χαλί γιατί πιστεύω ότι θα ταιριάξει στο χώρο μου. Είναι πραγματικά ένα ωραίο χαλί. Νομίζω πως τα δώρα σας είναι ό,τι πρέπει για την περίοδο αυτή που ο κόσμος περνάει δύσκολα. Ένα θέμα που θα ήθελα να σας προτείνω να ασχοληθείτε είναι αυτό της ανεργίας γιατί με αφορά και με ενδιαφέρει πολύ»

Σας ευχαριστώ, Αντιγόνη

 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X