Ο Ανδρέας κέρδισε το 2ήμερο στη Σαντορίνη!

Ο κύριος Ανδρέας Φρυδάκης είναι ο τυχερός νικητής του boro.gr πουν κέρδισε το 3ήμερο στην Σαντορίνη, δώρο που μας προσέφερε η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Mills Houses. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

Είμαι 43 χρονών, είμαι καθηγητής στο Κολλέγιο Αθηνών στον τομέα των οικονομικών και της πληροφορικής. Παρακολουθώ την κυρία Δρούζα από την τηλεόραση αλλά και το site το οποίο το γνώρισα από το facebook που έχετε φτιάξει τη σελίδα και γενικά είμαι πολύ χαρούμενος για την έκπληξη που κάνατε για μένα!”

“Πέρα από το facebook, το γνώρισα και από τα ενημερωτικά στα site που υπήρχε το boro όπως π.χ του κύριου Χατζηνικολάου το enikos και ήταν εντελώς ξαφνικό γιατί ήθελα να δω ποιες ήταν οι καινούργιες εκπλήξεις της κυρίας Άννας Δρούζα, μέσα από το τομέα του ίντερνετ και χάρηκα πάρα πολύ και δεν σας κρύβω πως αμέσως μπήκα στο ίντερνετ για να το διαβάσω.”

“Είναι γενικά όλες οι στήλες πολύ χρήσιμες και για άντρες και για γυναίκες δηλαδή δεν μπορώ να πω αυτή η κατηγορία μ’αρέσει αυτή δεν μ’αρέσει. Όλες οι κατηγορίες είναι και σωστά και δομημένες.”

“Στη Σαντορίνη θα πάω με την κοπέλα μου, είμαστε 2 χρόνια και κάτι παραπάνω μαζί και η αλήθεια είναι ότι είχαμε πρωτογνωριστεί το 1988 σε μια κατασκήνωση και μετά χωρίσαμε για 20 χρόνια και εντελώς ξαφνικά, όσο και να φαίνεται παράξενο βρήκαμε ο ένας τον άλλο μέσα από το facebook!”

“Ένας προορισμός που είχα επισκεφτεί στο παρελθόν το Πάσχα και μου άρεσε ήταν η Κρήτη στα Χανιά όπου είναι η περιοχή ενός χωριού και λέγεται Σπηλιά. Το χωριό αυτό είναι πολύ γνωστό για την Σπηλιά του Άι Γιάννη.”

“Μια ευχή για τους αναγνώστες του boro.gr είναι να είναι όλοι καλά, με δύναμη, με υγεία, χρόνια πολλά καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!”

 

 

 

Σχετικά άρθρα