Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ

Την έντονη δυσαρέσκεια και ενόχληση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χάρης Γρηγορίου. Ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, χαρακτήρισε “παρωδία” τη διαδικασία μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό επεισόδιο στη συνεδρίαση της Λίγκας: «Τα νομικά είναι και τα λογικά. Η νομική δεν διαφέρει από τη λογική. Είναι μία παραγοντική συζήτηση. Εδώ και 55 ημέρες η ΑΕΚ έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια μετά από έναν μαραθώνιο στη Β’ Εθνική. Τερμάτισε στην πρώτη θέση, η Σούπερ Λίγκα ζητάει κάποια προαπαιτούμενα για την εγγραφή της ως μέλος του Συνδέσμου. Ο νομικός σύμβουλος της διοργανώτριας γνωμοδότησε ότι όλα είναι καθαρά και η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Η ΑΕΚ δεν είχε κανένα θέμα με τη συμμετοχή της ομάδας. Δεν υπάρχει προσφυγή από κάποια άλλη ομάδα. Εμάς τι μας ενδιαφέρει ο πόλεμος της ουράς και γιατί εμείς πρέπει να εξαρτόμαστε από αυτούς τους συσχετισμούς. Ποια είναι η λογική να μας καλεί στην κλήρωση, σε μία τελετή όλο λάμψη, και το όνομα της ΑΕΚ δεν μπορεί να λείπει από μία τέτοια κλήρωση. Και μετά μας προσκαλείς σε μία Συνεδρίαση που έχει πολύ σημαντικά θέματα, όπως η Κεντρική Διαχείριση, τα κανάλια και άλλα ζητήματα. Συμμετέχει μία ομάδα που μπορεί σε λίγες μέρες να μην είναι καν στην κατηγορία. Έχει λογική να καλείς την ΑΕΚ να συμμετέχει σαν ακροάτρια. Πού είμαστε σε Συνέδριο επιστημόνων; Αν αρχίσουμε τώρα έναν πόλεμο για τα αυτονόητα, και για την εγγραφή μέλους στη διοργανώτρια αρχή. Χθες έπρεπε να επικυρωθεί η βαθμολογία».

Για τη στάση του Γιώργου Μποροβήλου: «Δεν ξέρω αν βάζει απέναντι του την ΑΕΚ. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτό. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος και έχει 2 εκατ. ενωσίτες πίσω της. Μην μας προσκαλείς καλύτερα σε ένα συμβούλιο που είναι παρωδία. Αυτό όπως καταλάβατε δεν έχει κάποια ουσιαστική ενέργεια. Είναι μία παρωχημένη εικόνα και παλαιοκομματική. Είχε τόσα θέματα σοβαρά και θα έλειπε η ΑΕΚ από αυτά, όπως ο ΟΠΑΠ, τα κανάλια εξωτερικού και άλλα πολλά. Ούτε καν μπήκε στην ψηφοφορία το θέμα. Να πουν τα άλλα μέλη τη γνώμη τους. Το θέμα της επικύρωσης μπήκε σε ψηφοφορία. Παρά την έγκριση του νομικού συμβούλου, ο κ. Μποροβήλος είπε πως δεν γίνεται να μπει η ΑEK».

Για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Δεν το έχουμε συζητήσει. Είναι απολύτως ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί επιμένει η ΕΕΑ. Έχουμε καταθέσει φακέλους και στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Νομίζω ότι η ΕΕΑ κάνει μία υπερέκταση. Πείτε μου και εσείς, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο όνομα που λέγεται Μελισσανίδης που θέλει να χτίσει ένα γήπεδο και δεν γίνεται να εκφράζει τη γνώμη του. Ή η γνώμη του υποσκάπτει και προκαλεί πρόβλημα στην έκταση της διοικητικής εικόνας».

Σχετικά άρθρα