Άγνοια δηλώνουν στην ΑΕΚ για Λιμ

Χθεσινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ανέφερε ότι ο Πίτερ Λιμ, ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Βαλένθια, ο οποίος είναι γεννημένος στη Σιγκαπούρη, ενδιαφέρεται και έχει πρόθεση να προχωρήσει σε μία συνολική επένδυση 1 δισ. Ευρώ και μέσα συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνεται και η ΑΕΚ. 

Το δημοσίευμα το οποίο βασίστηκε σε… τιτιβίσματα, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε έντονη αναστάτωση και αναταραχή ακόμα και στην Πολωνία. Άλλωστε κάποιοι βιάστηκαν να φέρουν μέχρι και τον… Φιλ Νέβιλ στην ΑΕΚ. 

Αργότερα ένα νέο τιτίβισμα το οποίο έφερε την υπογραφή «AmuntVCF» με έδρα το… Ανόβερο έκανε ακόμα πιο αλμυρή την «είδηση», καθώς έγραψε πως ο Λιμ είναι αποφασισμένος να αγοράσει το 25% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ (συνολικού ύψους 1,6 εκατ. Ευρώ), αντί 85 εκατ. ευρώ!!!

Για να μην μακρηγορούμε, από την ΑΕΚ δήλωναν άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα και τη εν λόγω σούπερ επένδυση. Κάποιοι δε μπερδεύτηκαν και ενέπλεξαν την J PMorgan, με τη Morgan Stanley. Οι δύο εταιρείες ωστόσο δεν έχουν ουσιαστική σχέση μεταξύ τους…

Σχετικά άρθρα