Δυάδα από Αργεντινή και Αμερική

Νέο ταμείο είχε η στήλη μας το βράδυ της Πέμπτης με το αγαπημένο μας Γιουρόπα. Πέρασαν και οι τέσσερις επιλογές μας και… τσιμπήσαμε ένα καλό… μεροκάματο. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκαν τα over και τα g/g στις αναμετρήσεις της Ντέμπρετσεν με τη Σκόντο Ρίγα (9-2!) και της Χάιντουκ με την Κόπερ (4-1). Στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε πληρωθεί μάλιστα από το ημίχρονο (το σκορ ήταν στο 2-1).
227   ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ Μ.        1 (Dnb)/1 1,70/2,40
Δύο πονταρίσματα έχουμε σε αυτό το ματς. Παίζουμε νίκη της Τσακαρίτα στο dnb που σημαίνει ότι παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας και χάνουμε μόνο στην περίπτωση που ηττηθεί. Δευτερευόντως ποντάρουμε τον «άσο», κατά προτίμηση μονό αποδεκτό. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, εξ ου και το dnb. H Τσακαρίτα μετράει 15 αγώνες χωρίς τρίποντο και βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Συν το ότι προέρχεται από 3 σερί ήττες με 3-10 γκολ. Παρόλα αυτά, θα ρισκάρουμε στη νίκη της για 3 λόγους: Πρώτον, πήρε προπονητή τον Γκαμπόα ο οποίος θα τη βελτιώσει. Δεύτερον, μεσοβδόμαδα απέκλεισε στο Κύπελλο την Ολ Μπόις (1-0) και τόνωσε την καταρρακωμένη της ψυχολογία. Τρίτον, η αντίπαλός της… εξαφανίζεται όταν φεύγει μακριά από την έδρα της. Μετράει 1-1-9 με 4-21 γκολ, 3 σερί ήττες και 1 βαθμό στα τελευταία 10 παιχνίδια. Επιπλέον, παρουσιάζει γενικότερα πρόβλημα στο γκολ εδώ και 1,5 μήνα έχοντας σκοράρει μόνο σε 1 από τα τελευταία 6 ματς!
306   ΝΤΑΛΑΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ         1       2,00
Το Ντάλας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετράει 4 σερί νίκες με 9-1 απολογισμό τερμάτων. Παρότι αγωνίζεται εδώ και καιρό με δύο σημαντικές απουσίες (τον φορ Πέρες 14/1 και τον μέσος Γουότσον (11/0), έχει καταφέρει να μην αλλοιώσει καθόλου την εικόνα του. Αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί αρκετές φάσεις στα παιχνίδια του και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της Δύσης με 35 βαθμούς σε 20 αγώνες, ενώ ισοβαθμεί στην 1η θέση (στη γενική κατάταξη) με την Ουάσινγκτον η οποία, όμως, έχει δύο αγώνες παραπάνω. Στην έδρα του είναι πανίσχυρο έχοντας 7-2-1 με 16-9 γκολ, ενώ μετράει 3-1-1 στις τελευταίες 5 συναντήσεις του με το Πόρτλαντ. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από δύο σερί ήττες μακριά από το γήπεδό της με 0-8 τέρματα (5-0 από το Λος Αντζελες και 3-0 από τη Φιλαδέλφεια), γενικότερα είναι ομάδα που στηρίζεται περισσότερο στην έδρα της (6-4-1 έναντι 3-1-6 εκτός), συν το ότι εκτός δυσκολεύεται αρκετά και στο γκολ (7 σε 10 αγώνες).
 
 

Σχετικά άρθρα