Και ο Περέιρα εκτός πλάνων Τούντορ

Εκτός απο τους Ράτς, Μάρτενς, Γκολάσα που ενημερώθηκαν από τον Φράνκ Αρνεσεν πως δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ για τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, ένας ακόμη παίκτης βρίσκεται σε δυσμένεια εδώ και αρκετό καιρό. Ο λόγος, για τον Αργεντίνο Φακούντο Περέιρα που βρίσκεται σε «καραντίνα», του έχει επιβληθεί πρόστιμο για πειθαρχικό παράπτωμα το οποίο δεν πλήρωσε και πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση.

Τι εννοούμε με την τελευταία φράση και πάντα με όλα τα στοιχεία που προκύπτουν απο το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ; Πως ο Περέιρα, ακόμη κι αν πληρώσει το πρόστιμο (που θα είναι υπεραυξημένο βεβαίως) δεν υπολογίζεται πλέον στην ομάδα απο τον Τούντορ.

Και ο Περέιρα, βρίσκεται στην ιδία λίστα αποχώρησης, όπως συμβαίνει με τους Ράτς, Μάρτενς και Γκολάσα.

Για τον Περέιρα πάντως, οι φήμες αναφέρουν πως για αυτή την αρνητική συμπεριφορά που έχει επιδείξει, έχει επηρεαστεί απο την προσέγγιση που του έκαναν ανεπίσημα, άνθρωποι που λειτουργούν για λογαριασμό άλλης ομάδας απο την Ελλάδα. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν γνώση του τι συμβαίνει και μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, αποφάσισαν να βάλουν στον «πάγο» και τον Περέιρα.

Σχετικά άρθρα