Νίκη της Τσέλσι στα πέναλτι (video)

Στα πέναλτι η Τσέλσι νίκησε με 6-5 (1-1 κανονική διάρκεια) την Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό που έγινε τα ξημερώματα στο Βόρεια Καρολίνα για το «International Champions Cup 2015»! Οι «μπλε» έφτασαν στην επιτυχία, λόγω δύο επεμβάσεων του Τιμπό Κουρτουά!

Οι δυο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές φάσεις. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας άνοιξε το σκορ στο 25′ όταν μετά από λάθος του Μίκελ στο ύψος της περιοχής, ο Ογκουστέν κέρδισε τη μπάλα, σημάδεψε το δοκάρι του Κουρτουά, αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε…

Οι «μπλε» του Λονδίνου ισοφάρισαν στο 65’, όταν ο Βίκτορ Μόουζες πήρε την ασίστ του Φάμπρεγας στο δεύτερο δοκάρι και βρήκε δίχτυα… Οι δυο τεχνικοί έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.
Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (4-3-3): Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Βεράτι, Νταβίντ Λουίζ, Ματουιντί, Λαβέτσι (81′ Παστόρε), Ιμπραχίμοβιτς, Καβάνι.
ΤΣΕΛΣΙ (4-2-3-1): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν (79′ Κουαδράδο), Φάμπρεγκας (84′ Οσκάρ), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (82′ Ρεμί).

Οι εκτελέσεις των πέναλτι:
Μότα (1-0)
Φαλκάο (1-1)
Ραμπιό (2-1)
Αθπιλικουέτα (2-2)
Ονζεντά (3-2)
Κουαδράδο (απόκρουση Σιρίγκου)
Μπαχαμπέκ (απόκρουση Κουρτουά)
Ρεμί (3-3)
Καβάνι (4-3)
Όσκαρ (4-4)
Μαρκίνιος (5-4)
Γουίλιαν (5-5)
Τιάγκο Σίλβα (απόκρουση Κουρτουά)
Κουρτουά (5-6)

Σχετικά άρθρα