Παίρνει Ντράξλερ η Γιουβέντους

Πολύ κοντά στην Γιουβέντους είναι ο Ζούλιαν Ντράξλερ, σύμφωνα με όσα είπε ο μάνατζερ του διεθνούς παίκτη. Πιάνει… Πόλη για λογαριασμό της Μπεσίκτας ο Μάριο Γκόμες!
 
Ο ατζέντης του Γερμανού μέσου διέψευσε λοιπόν το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ για τον Ζούλιαν Ντράξλερ και αποκάλυψε πως μένει μόνο η συμφωνία μεταξύ Σάλκε και «μεγάλης κυρίας»! Να θυμίσουμε πως ο διεθνής μέσος δήλωσε το Σάββατο πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο και την Κυριακή η εφημερίδα «Tuttosport» φιλοξένησε δήλωση του μάνατζέρ του!
«Έχουμε πάρει την απόφασή μας. Πλέον περιμένουμε τους δυο συλλόγους, τη Σάλκε και τη Γιουβέντους, να κάτσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν το κόστος της μεταγραφής», είπε ο Ρότζερ Βίτμαν!

Ακόμα πιο κοντά στο Μάριο Γκόμες είναι η Μπεσίκτας, ,ε την Φιορεντίνα να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 8 εκ. ευρώ! Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου οι «αετοί» να ανακοινώσουν την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού… Η ομάδα της Πόλης φέρεται έτοιμη να καταναλώσει συνολικά 15 εκ. ευρώ, για να προσθέσει τον συγκεκριμένο παίκτη στην επίθεσή της!
Η Φιορεντίνα θα πάει 8 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Γκόμες, ενώ ο διεθνής άσος θα υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών με συνολικές απολαβές 7 εκ. ευρώ (3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο)!!! Οι «αετοι», που θα παίξουν φιλικό και με τον Ολυμπιακό (9 Αυγούστου) έχει ήδη αποκτήσει τους Ρικάρντο Κουαρέσμα, Χοσέ Σόσα, Ντούσκο Τόσιτς, τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Γκρέμιο Ροντόλφο…

Σχετικά άρθρα