Γκάρι Ροντρίγκεζ για τον ΠΑΟΚ

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ μπορεί να καθυστέρησε όμως οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν είναι απαραίτητες για να έρθουν στην ομάδα παίκτες που μπορούν να προσφέρουν. Για την επίθεση και ειδικά για τα «άκρα» είναι απαραίτητες οι προσθήκες. Ο ΠΑΟΚ συζητά και θέλει να φέρει στην Θεσσαλονίκη τον Αφρικανό με Ολλανδικό διαβατήριο Γκάρι Ροντρίγκεζ που έχει θητεία στο Ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ελτσε.
Ο Γκάρι Ροντρίγκες, γεννήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 27 Νοεμβρίου του 1990. Η καταγωγή του είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Φέγενορντ για να ακολουθήσουν ερασιτεχνικές ομάδες της Ολλανδίας.
Με την Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου έχει εννιά εμφανίσεις και δύο γκολ.
Ο 25χρονος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ολλανδική Ντε Χααγκ, προτού μετακομίσει στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Λέφσκι Σόφιας, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σκοράροντας 21 γκολ σε 47 εμφανίσεις, ενώ είχε και 14 ασίστ. Από εκεί τον απέκτησε η Ελτσε με την οποία έχει συμβόλαιο.
Όμως πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Ροντρίγκεζ θα αποχωρήσει από την Ελτσε που δεν μπορεί να τον κρατήσει στο δυναμικό της. Ο Αρνεσεν παρακολουθεί τον παίκτη και η προοπτική απόκτησής του είναι περισσότερο πιθανή από ποτέ.

Σχετικά άρθρα