Πρεντόμ: «Δεν θα είναι θαύμα αν περάσουμε»

Σίγουρος ότι ήττα της Παρασκευής από τη Σέντ Τρουίντεν θα λειτουργήσει αφυπνιστικά για την ομάδα του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μισέλ Πρεντόμ: 

Για τη συμμετοχή του Ισκέρδο: 
«Ήταν καλά χθες στην προπόνηση. Ξέρουμε όμως ότι δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιούσε για όλο τον αγώνα. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε είτε στην αρχή είτε στο τέλος». 

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ντουάρτε: 
«Αγωνίστηκε για μια ώρα την Παρασκευή και είναι σε καλή κατάσταση για να τον χρησιμοποιήσουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία του και αν πάει καλά στη σημερινή προπόνηση, θα είναι βασικός στο αυριανό παιχνίδι». 

Για το αν θα λειτουργήσει θετικά η ήττα της Παρασκευής: 
«Ναι μέχρι ενός σημείου. Έχουμε παίχτες για να προχωρήσουμε παρακάτω. Το πού θα φτάσουμε είναι σημαντικό, όπως και το αν θα ξεπεράσουμε τα όριά μας. Όταν ανεβάζεις τον πήχη, οφείλεις να δείχνεις μαχητικότητα, αλλά και να δεις τα όρια που σου δίνει ο διαιτητής να το πράξεις. Να δούμε μέχρι πού μπορούμε να είμαστε μάχιμοι και από κει και πέρα ο κάθε παίχτης θα προσπαθήσει να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του».

Για το αν κρύβει τα πλάνα του: 
«Θα έλεγα ότι δεν είναι σωστό να πρέπει να κρυβόμαστε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας. Είμαστε ακόμα στην αρχή, ξέρουμε τα προβλήματά μας, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Θαύματα ξέρουμε πως δεν γίνονται». 

Για το αν είναι θαύμα μια πιθανή πρόκριση επί του Παναθηναϊκού: 
«Όχι δεν θεωρώ ότι θα είναι θαύμα. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε. Σίγουρα όταν έχεις τραυματισμούς προσπαθείς για το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Το ζήτημα είναι τι παίχτες έχεις στη διάθεσή σου και τι αλλαγές μπορείς να κάνεις για να προσαρμοστείς στην κατάσταση». 

Σχετικά άρθρα