Αρχή με νίκη στο «καμίνι» με Μπριζ

Προτού καλά καλά αρχίσει η νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει μια τεράστια πρόκληση καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια που θα δώσει, θα παίξει σχεδόν τη… μισή χρονιά. Οι Πράσινοι υποδέχονται το βράδυ της Τρίτης (28/7, 21.00) στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν την Κλαμπ Μπριζ με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης.
Ιδανικό σενάριο για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του είναι να μην δεχτούν γκολ αλλά και να σκοράρουν τουλάχιστον ένα τέρμα που θα τους φέρει σε θέση ισχύος απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα η οποία, μολονότι δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, τερμάτισε δεύτερη στο βελγικό πρωτάθλημα, κατέκτησε το κύπελλο και έφτασε μέχρι τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.
Το γήπεδο της Λεωφόρου θα είναι κατάμεστο καθώς εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ τα 16.000 εισιτήρια που διατέθηκαν από την ΠΑΕ και οι οπαδοί των Πρασίνων αναμένεται να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα.
Ο Γιάννης Αναστασίου στην τελευταία δοκιμή που έκανε την παραμονή του αγώνα στη Λεωφόρο έδειξε ότι έχει στο μυαλό του τη χρησιμοποίηση ενός συστήματος που μέχρι τώρα έδειχνε να μην εξετάζει. Χρησιμοποίησε 4-2-3-1 με αμυντικούς τους Πράνιτς, Βέμερ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδη, αμυντικούς μέσους τους Κουτρουμπή, Ζέκα, τριάδα μεσοεπιθετικών τους Καρέλη, Ατζαγκούν, Νίνη και κορυφή της επίθεσης τον Μπεργκ.
Οι Βέλγοι αναμένεται να παραταχθούν με διάταξη 4-3-3 και τον Μπρουζές στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα τους Ντε Φο, Μεσέλ, Ντένσβιλ και Ντε Μποκ, στα χαφ τους Βανακέν, Σιμόνς και Βόρμερ και στην επίθεση τους Βάσκεζ, Ντε Σουτέρ, Ντιαμπί.

Σχετικά άρθρα