Αρμενάκης: «Με τα λόγια δεν κερδίζει κανείς»

Την πρώτη της προπόνηση στο Χαλκιοπούλειο θα πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Ανδρών ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Λευκορωσία που θα διεξαχθούν Πέμπτη και Παρασκευή (20:30 η κοινή ώρα έναρξης ενώ η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει τον αγώνα της Πέμπτης) στην πόλη της Λαμίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι στην πρώτη θέση του β’ ομίλου, ισόβαθμο με την Σλοβενία, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Σωτήρη Δρίκο να έχει στη διάθεση του και τους Τόλη Αρμενάκη, Ανδρεά Φράγκο, Δημήτρη Γκαρά που απουσίαζαν από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Κροατία.

Ο Αρμενάκης επέστρεψε στις προπονήσεις έχοντας παντρευτεί την αγαπημένη του Έλενα Γεωργιάδη κι όπως παραδέχθηκε χαμογελώντας: «Αν και δεν μου τις αφιέρωσαν, εξέλαβα τις δύο νίκες στην Κροατία ως το δώρο της ομάδας για τον γάμο μου και την βάφτιση του γιου μου».

Οι δύο νίκες στην Κροατία έφεραν την εθνική ακόμη πιο κοντά στο Final 4 της διοργάνωσης ωστόσο για τον ίδιο «το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά και όλης της ομάδας είναι το πρώτο ματς με την Λευκορωσία. Αν κερδίσουμε και τα δύο ματς κι εξασφαλίσουμε την πρόκριση στα τελικά, καλώς να έρθει, αλλά με τα λόγια δεν κερδίζει κανείς και χρειάζεται προσοχή».

Το αήττητο σερί της Εθνικής στο European League δεν είναι αυτοσκοπός, ωστόσο όπως παραδέχθηκε «εύχομαι να χάσουμε ξανά την επόμενη χρονιά» και συμπλήρωσε: «Εμείς, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο προσπαθώντας σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και στην Λαμία, όπου το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονται Πέμπτη, Παρασκευή συν το ότι υπάρχουν και τα δύο ματς των γυναικών με την Τουρκία πιστεύω ότι θα φέρει πολύ κόσμο στο Χαλκιοπούλειο».

Σχετικά άρθρα