Χαραλαμπόπουλος: «Πεισμώσαμε»!

«Πεισμώσαμε μετά τις δύο ήττες, βγάλαμε το καλό μας πρόσωπο και πήραμε δύο σημαντικές νίκες, όμως, θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη επί της Ρωσίας», επισήμανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μετά την μεγάλη νίκη επί της Τουρκίας.

Ο 18χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Εφήβων για δύο ριμπάουντ έχασε το τριπλ νταμπλ φίγκουρ και σχολίασε: «Δεν έχει καμία σημασία που δεν έκανα τριπλ-νταμπλ. Η στατιστική δεν τα λέει όλα. Για παράδειγμα δεν δείχνει την πολύ καλή άμυνα του Σκουλίδα πάνω στον Κορκμάζ».

«Η άμυνά μας ήταν φανταστική, δεν τους αφήσαμε να τρέξουν και βγάλαμε εύκολες φάσεις και μπροστά», σχολίασε στην συνέχεια ο Χαραλαμπόπουλος και τόνισε: «Αν και μπήκαμε με λίγο άγχος, γιατί η νίκη της Ιταλίας επί της Λιθουανίας δεν ήταν κάτι που θέλαμε, το άγχος αυτό ήταν δημιουργικό. Υπήρχαν δύο μέρες που επιθετικά δεν ήμασταν καλά. Δεν είχαμε την ψυχολογία να παίξουμε σωστά, ειδικά στις τελευταίες φάσεις. Όμως πεισμώσαμε, βγάλαμε το καλό μας πρόσωπο και πήραμε δύο σημαντικές νίκες. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη με τη Ρωσία, είναι καλή ομάδα».

Σχετικά άρθρα