Γρηγορίου: «Έχω εμπιστοσύη στα παιδιά»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τοποθετήθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα του Ατρομήτου στο Europa League κόντρα στην ΑΪΚ την Πέμπτη και υποστήριξε ότι οι Σουηδοί είναι πιο έτοιμοι τονίζοντας ωστόσο ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Είχα πει από την αρχή στα παιδιά ότι πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέρων αντίπαλο. Πρόκειται για δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση του πρωταθλήματος. Για αυτό το λόγο μπορούμε να πούμε ότι ένα αβαντάζ. Ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσε να μας τύχει. Έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστούμε όμως το ματς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Για το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς ως προπονητής: «Πολύ ωραία εμπειρία, είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το αντιμετωπίζω όπως αντιμετωπίζω όλα τα υπόλοιπα ματς».

Για το αν λόγω της ετοιμότητας της ΑΪΚ θα αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του: «Έχουμε δουλέψει σε πάρα πολλά πράγματα μερικά εκ των οποίων θα τα δούμε κι αύριο. Το σύστημά μας δεν πρόκειται να το αλλάξουμε».

Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το αυριανό ματς: «Ανέκαθεν η σκέψη μου δεν είναι πώς θα κρατήσουμε το μηδέν. Με αυτή τη λογική θα έχουμε πρόβλημα. Το να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία για να κλείσουμε χώρους ή για να πιέσουμε, έχουν σαν στόχο να πετύχουμε ένα γκολ. Επειδή υπάρχουν ειδικές συνθήκες και ειδικά σε αυτό το ματς του Περιστερίου, λόγω καιρού και λόγω του κόσμου μας, ζητούμε κάτι πολύ καλό εδώ πέρα, για να το εκμεταλλευτούμε στην έδρα μας. Από αυτά τα χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, ξέρετε ότι ποτέ το σκεπτικό μου δεν ήταν αμυντικό».

Για το σημείο «κλειδί» του αγώνα: «Το κυρίαρχο είναι ότι πρέπει να βγούμε νικητές από τις προσωπικές μονομαχίες, είτε από στατικές φάσεις είτε στην εξέλιξη του αγώνα. Πρέπει να δώσουμε και μεγάλη βάση στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές είναι που κρίνουν πολλές φορές την έκβαση ενός αγώνα».

Σχετικά άρθρα