«Μετράει τις ώρες ο… φυλακισμένος Λούκας»

Με φυλακισμένο παρομοιάζει τον Λούκας Πέρεθ ισπανική ιστοσελίδα. Με δημοσίευμά της η “lavozdegalicia.es” τονίζει πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετράει τα… δευτερόλεπτα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ και συμπληρώνει πως η επιστροφή του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι δεδομένη ενώ η “laopinioncoruna.es” φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

«Σαν τους φυλακισμένους μετράει τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα για να εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει στο σπίτι του. Η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η Ντεπορτίβο θα πληρώσει στους Έλληνες 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του Λούκας σε άλλη ομάδα», τονίζεται στο δημοσίευμα της “lavozdegalicia.es”.

Ο εκπρόσωπος του Λούκας, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέλ, δήλωσε: «Εύχομαι τις επόμενες ημέρες το θέμα να έχει κλείσει. Προσωπικά θα ήθελα να γίνει πριν το Σαββατοκύριακο. Οι Έλληνες ξέρουν πως δεν είναι εύκολο να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα. Τώρα, το διαπιστώνουν και το αξιολογούν. Πλησιάζουμε στο να καταλήξουμε σε μία συμφωνία».

Σχετικά άρθρα