Ο φευγάτος Λούκας άνοιξε τον δρόμο!

Στο (πιθανότατα) αποχαιρετιστήριο του παιχνίδι ο Λούκας σκόραρε στο 82′ (1-0) και λύτρωσε της ομάδα του Τούντορ, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση μετά την αποβολή του Βίτορ (2′)
Περισσότερα σε λίγο..
Μόλις ενάμιση λεπτό αγώνα χρειάστηκε για να πάει στον κάλαθο των αχρήστων ότι είχε σχεδιάσει ο Τούντορ γι αυτό το ματς. Ο Βίτορ έκανε το τσαφ και στη θέα του Μίλκοβιτς που έβγαινε τετ α τετ το ένστικτο του κάθε αμυντικού θα τον καλούσε να ανατρέψει το αντίπαλό του. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10′ παίκτες και ο Κροάτης τεχνικός έριξε στη μάχη τον Σκόνδρα για να πάιξει ως παρτενέρ του Κόστα, αποσύροντας τον Κουλούρη. Το 3-5-2 έγινε 3-5-1. Ο ΠΑΟΚ πείσμωσε κι η αλήθεια είναι ότι έπαιξε και καλά και έξυπνα.
Στο 7 ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Σπάρτακ, ενώ ακολούθησαν δύο φάσεις που ο επόπτης έκρινε λάθος. Δύο φορές κινήθηκαν στο όριο οι Μακ (23′) και Λούκας (28′) και τις δύο δεν ήταν οφ σάιντ, όμως ο βοηθός σήκωσε σημαία. Ακόμα κι έτσι ο δικέφαλος ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο και δικαιούταν ένα γκολ.
Θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί στη κεφαλιά μόλις άουτ του Κόστα στο 20′, θα μπορούσε βέβαια και να το είχε δεχθεί στην τεράστια ευκαιρία του Μίκιντς ο οποίος πλάσαρε άουτ (44′). Το κλείσιμο του δικαφάλου ήταν εξαιρετικό και ολοκληρώθηκε με μεγάλη διπλή φάση του Λούκας. Σε πρώτο χρόνο άργησε να πλασάρει και τον πρόλαβε ο κήπερ της Σπάρτακ, σε δεύτερο χρόνο το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ.
 
 

Σχετικά άρθρα