Έφεση στο γκολ η Χέλσινμποργκ

112. ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ-ΚΑΛΜΑΡ ΟΒΕΡ 1.70
Επειτα από την εντός έδρας νίκη επί της ΑΪΚ οι γηπεδούχοι επικράτησαν εκτός της Ατβίταμπεργκ με 2-1 ανεβαίνοντας αισθητά στην κατάταξη της Α’ Σουηδίας. Πάντως η ομάδα του Λάρσον απέχει ακόμη αρκετά από την τέταρτη θέση συνεπώς θα επιδιώξει και πάλι με φουλ επίθεση να πάρει του τρείς πόντους από την σημερινή αναμέτρηση. Σε εξαιρετική κατάσταση ο φορ Σίμοβιτς πουέχει πανηγυρίσει τρείς φορές στα δύο τελευταία ματς. Τέσσερα στα πέντε τελευταία ματς της Χέλσινμποργκ έληξαν όβερ. Τη ζέστη που έφερε στους οπαδούς της Κάλμαρ το 4-0 επί της Φάλκενμπεργκ διαδέχτηκε το κρύο στην καθαρή με 3-0 ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Χάκεν. Ασταθής ομάδα με επιθετικές αρετές αλλά και εμφανείς αμυντικές αδυναμίες ειδικά εκτός έδρας. Η προϊστορία υπόσχεται μεγάλο σκορ καθώς στα τρία τελευταία με γηπεδούχο την Χέλσινμποργκ καταγράφηκαν 19 γκολ!

207. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ ΟΒΕΡ 1.85
Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχαν οι γηπεδούχοι στην έδρα της Ντούισμπουργκ πριν από μία εβδομάδα όταν προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίωρο! Το τελικό 3-1, απόλυτα δίκαιο με βάση την συνολική εικόνα της θεωρητικά αμφίρροπης αναμέτρησης εμφάνισε τις ικανότητες της “Λάουτερν” στο επιθετικό κομμάτι και μάλιστα σύμφωνα με τον τεχνικό του κλαμπ μπορούν να αποδώσουν ακόμη καλύτερα. Από την άλλη, η Μπραουνσβάιγκ παρουσίασε το ακριβώς αντίθετο πρόσωπο στην πρεμιέρα της Β’ Γερμανίας χάνοντας εντός με 3-1 από την καλύτερη Σαντχάουζεν. Τα αμυντικά χάλια ανάγκασαν τη διοίκηση να πάρει πριν λίγες ημέρες τον διεθνή με την ελπίδων της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σουηδίας, Μπάφο. Με κεκτημένη ταχύτητα οι γηπεδούχοι αναμένεται να επιτεθούν άλλωστε έχουν στόχο τη δεύτερη σερί νίκη έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή.

116. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΟΝΤΕΝΣΕ ΟΒΕΡ 1.65
Η σφαλιάρα από τον ΑΠΟΕΛ μεσοβδόμαδα και η εντός έδρας ήττα με 2-1 χτύπησαν το καμπανάκι της ανησυχίας στους πρωταθλητές. Η κόπωση είναι εμφανής καθώς το ματς με τους Κύπριους ήταν το έκτο επίσημο στο ξεκίνημα της σεζόν με συνέπεια ο τεχνικός Γενς Τόρουπ να προανγγέλλει αλλαγές ενόψει της αποψινής δύσκολης αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχουν κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα και συγκατοικούν με τη Μίντιλαντ στην κορυφή της κατάταξης στη Δανία. Στην πρεμιέρα επικράτησαν άνετα 3-0 της Χόμπρο, την περασμένη εβδομάδα πέρασαν από τη σκληρή έδρα της Μπρόντμπι με ανατροπή μάλιστα (2-1) δείχνοντας και πάλι επιθετικές ικανότητες. Οι δύο ομάδες έχουν ιστορικό πλούσιων σε γκολ αναμετρήσεων μάλιστα και τα τρία περσινά μεταξύ τους έληξαν όβερ.

Σχετικά άρθρα