Σαλίνο: «Μας έχει ηρεμήσει ο πρόεδρος»

Ο Λεάντρο Σαλίνο έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας σχετικά με την ασφάλεια που υπάρχει στον Ολυμπιακό παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αλλά και για τις συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην ogol.com
Για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα:
«Ο πρόεδρος μίλησε μαζί μας και μας ηρέμησε. Από ποδοσφαιρικής σκοπιάς, δεν μας επηρέασε πολύ. Είναι ένα θέμα πολιτικό, δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο».
Για τη βία στην Ελλάδα:
«Από την πρώτη χρονιά, ο φίλος μου ο Πάουλο Μασάντο μου είπε ότι θα είναι διαφορετικά. Στην πρώτη χρονιά, το έζησα αυτό αλλά δεν είχε καμία σχέση με την περασμένη σεζόν. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι βία. Είναι πόλεμος. Πολύ δύσκολο. Φόβος πριν το ματς, μετά το ματς. Ο φόβος, όταν οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν με πέτρες, έτοιμοι για να χτυπήσουν. Είναι δύσκολο. Νομίζω ότι δεν θα έχουμε τέτοια τη νέα σεζόν, η κυβέρνηση ανακοίνωσε τιμωρίες. Ελπίζω να μην έχουν, γιατί είναι πολύ ωραίο να παίζεις».
Για το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Μας έμεινε εκείνη η προσδοκία, στους ποδοσφαιριστές. Μπήκαμε πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώριζαν ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Μιλώντας με τον Ραφαέλ μετά, μου έλεγε πόσο μας σέβονταν και ότι ήξεραν ότι μπορούσαμε να τους βάλουμε γκολ στην έδρα τους. Δεν ξέραμε τι συνέβη. Ξέραμε ότι χάσαμε μία μοναδική ευκαιρία. Επικράτησε λύπη στα αποδυτήρια, ο ένας παρηγορούσε τον άλλον».

Σχετικά άρθρα