«Θέλουμε το χρυσό μετάλλιο»!

«Θέλουμε το χρυσό μετάλλιο», δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μετά την νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Γαλλίας και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18, που φιλοξενείται στον Βόλο!

Ο 18χρόνος φόργουορντ της ελληνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι από την αρχή της διοργάνωσης ο στόχος της Εθνικής Εφήβων ήταν το χρυσό μετάλλιο και γι’ αυτό οι διεθνείς δεν θα σταματήσουν στην πρόκριση στους «τέσσερις»: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος, ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνα και αξίζαμε την πρόκριση. Δεν σταματάμε εδώ, θέλουμε άλλες δύο νίκες για να πάρουμε το χρυσό. Τα στατιστικά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο, αν δεν ήταν τα άλλα παιδιά δεν θα έκανα triple double. Δεν μετράει αυτό, μετράει η νίκη της ομάδας. Θέλαμε τη νίκη, θέλουμε το χρυσό μετάλλιο, από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος και για αυτό δουλεύουμε τόσο καιρό. Όλος ο κόσμος περιμένει ένα μετάλλιο και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε».

«Η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να παίξουμε ξανά τη δική μας άμυνα, να μην κάνουμε χαζά λάθη κι έτσι θα έχουμε μεγαλύτερη τύχη», επισήμανε ο Χαραλαμπόπουλος για τον αυριανό (1/8, 21:15) αντίπαλο της Εθνικής Εφήβων στον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού.

Σχετικά άρθρα