Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δολοφόνησε την γιαγιά του για 25 ευρώ!
Δολοφόνησε την γιαγιά του για 25 ευρώ! thumbnail
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία είδηση που δημοσιεύτηκε χθες από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Ο λόγος για έναν 18χρονο που σχεδίασε την δολοφονία της ίδιας του της γιαγιάς. Οι συνολικά πέντε δράστες στις 3 Δεκεμβρίου 2012 σκότωσαν την άτυχη γυναίκα στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής, όμως χρειάστηκαν τεσσεράμισι μήνες για την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα. Τελικά, κατόπιν έρευνας  του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας βρέθηκε η άκρη του νήματος.  Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη στο υπνοδωμάτιό της, σε προχωρημένη σήψη και το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ήταν εμφανώς αναστατωμένο από την προσπάθεια των δραστών να βρουν χρήματα.   Την Παρασκευή συνελήφθη ο 18χρονος εγγονός της ηλικιωμένης και άλλοι δύο νεαροί Έλληνες, ηλικίας 24 και 20 ετών στην Αθήνα και δύο Αλβανοί στην Λευκάδα. Όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές συνηγορούν στο ότι ο 18χρονος εγγονός σχεδίασε την εισβολή στο σπίτι της γιαγιάς του για να την ληστέψουν και ο 20χρονος ήταν εκείνος που τον έφερε σε επαφή με τον 24χρονο και τους Αλβανούς, με τους οποίους και προχώρησε τελικά στην διάρρηξη.  Οι φερόμενοι ως δράστες μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και όση ώρα έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα ή τιμαλφή την  είχαν δεμένη και φιμωμένη, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Στην ομολογία τους αποκάλυψαν πως το χρηματικό ποσό που απέσπασαν κατά την ληστεία ήταν 25 ευρώ (!). Οι κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωποι ο εγγονός και άλλοι τρεις από τους συλληφθέντες είναι αυτές της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ ο 20χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε ληστεία, κατά συναυτουργία.

Δολοφόνησε την γιαγιά του για 25 ευρώ!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία είδηση που δημοσιεύτηκε χθες από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Ο λόγος για έναν 18χρονο που σχεδίασε την δολοφονία της ίδιας του της γιαγιάς. Οι συνολικά πέντε δράστες στις 3 Δεκεμβρίου 2012 σκότωσαν την άτυχη γυναίκα στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής, όμως χρειάστηκαν τεσσεράμισι μήνες για την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα. Τελικά, κατόπιν έρευνας  του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας βρέθηκε η άκρη του νήματος.  Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη στο υπνοδωμάτιό της, σε προχωρημένη σήψη και το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ήταν εμφανώς αναστατωμένο από την προσπάθεια των δραστών να βρουν χρήματα.  

Την Παρασκευή συνελήφθη ο 18χρονος εγγονός της ηλικιωμένης και άλλοι δύο νεαροί Έλληνες, ηλικίας 24 και 20 ετών στην Αθήνα και δύο Αλβανοί στην Λευκάδα. Όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές συνηγορούν στο ότι ο 18χρονος εγγονός σχεδίασε την εισβολή στο σπίτι της γιαγιάς του για να την ληστέψουν και ο 20χρονος ήταν εκείνος που τον έφερε σε επαφή με τον 24χρονο και τους Αλβανούς, με τους οποίους και προχώρησε τελικά στην διάρρηξη.  Οι φερόμενοι ως δράστες μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και όση ώρα έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα ή τιμαλφή την  είχαν δεμένη και φιμωμένη, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Στην ομολογία τους αποκάλυψαν πως το χρηματικό ποσό που απέσπασαν κατά την ληστεία ήταν 25 ευρώ (!).

Οι κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωποι ο εγγονός και άλλοι τρεις από τους συλληφθέντες είναι αυτές της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ ο 20χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε ληστεία, κατά συναυτουργία.

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X