Τεστάρει την ετοιμότητα πολλών με Αρη Λεμεσού

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής αλλά και να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας όσων προέρχονται από τραυματισμό θα έχει το απόγευμα (19.30) ο Γιάννης Αναστασίου. Οι Πράσινοι υποδέχονται τον Αρη Λεμεσού στο γήπεδο της Λεωφόρου σε φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών (για οπαδούς και δημοσιογράφους) σε ένα ματς που αναμένεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Νίκος Γιαννακόπουλος.

Επίσης, ο Αναστασίου θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του Στιλ που είχε πρόβλημα με τη μέση και των Νάνο, Κλωναρίδη που έλειψαν αρκετές εβδομάδες λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς. Στην αποστολή πάντως συμπεριλήφθηκαν και όσοι ανήκουν στην ομάδα αλλά δεν υπολογίζονται από τον κόουτς (Ντίνας, Μέντες, Σπυρόπουλος).

Αναλυτικά στη διάθεση του Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Βασ. Αγγελόπουλος, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ.

Σχετικά άρθρα