Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πανικός στις ΗΠΑ για τα μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα!
Πανικός στις ΗΠΑ για τα μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα! thumbnail
Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εντυπωσιάσει όλους τους Αμερικανούς με το φροντισμένο και καλογυμνασμένο της σώμα. Φαίνεται, όμως, πως τα μπράτσα της είναι αυτά που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, αφού είναι καλογυμνασμένα και όμορφα γραμμωμένα! Για του λόγου το αληθές, η Αμερικανική Ένωση Πλαστικών Χειρουργών ανακοίνωσε πως οι επεμβάσεις στα χέρια αυξήθηκαν κατά 4,3%, με 15.000 γυναίκες να περνούν από το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού για αυτό τον λόγο. Και τι ακριβώς είναι αυτό που κάνουν; Η εικόνα αυτού του σημείου του σώματος αλλάζει ριζικά με ένα λίφτινγκ για να αφαιρεθεί το δέρμα που έχει χαλαρώσει ή με μία λιποαναρρόφηση.

Πανικός στις ΗΠΑ για τα μπράτσα της Μισέλ Ομπάμα!

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εντυπωσιάσει όλους τους Αμερικανούς με το φροντισμένο και καλογυμνασμένο της σώμα. Φαίνεται, όμως, πως τα μπράτσα της είναι αυτά που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, αφού είναι καλογυμνασμένα και όμορφα γραμμωμένα!

 

 

 

 

 

 

Για του λόγου το αληθές, η Αμερικανική Ένωση Πλαστικών Χειρουργών ανακοίνωσε πως οι επεμβάσεις στα χέρια αυξήθηκαν κατά 4,3%, με 15.000 γυναίκες να περνούν από το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού για αυτό τον λόγο. Και τι ακριβώς είναι αυτό που κάνουν; Η εικόνα αυτού του σημείου του σώματος αλλάζει ριζικά με ένα λίφτινγκ για να αφαιρεθεί το δέρμα που έχει χαλαρώσει ή με μία λιποαναρρόφηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X