Δυάδα από Βραζιλία και Παραγουάη

Επέστρεψε στα ταμεία η στήλη μας χθες το βράδυ, καθώς επιβεβαιώθηκαν το over στο Νέα Υόρκη Σίτι – Μόντρεαλ (2-3, βγήκε και το g/g) και ο «άσος» της Ουάσινγκτον η οποία, παρότι στο ημίχρονο έχανε 2-1 από το Σολτ Λέικ, νίκησε τελικά με το απίστευτο 6-4 (γύρισε το ματς από 1-2 σε 3-2, ισοφαρίστηκε, προηγήθηκε 4-3 ισοφαρίστηκε ξανά και αφού έβαλε το πέμπτο δεν… ξανακοίταξε πίσω!

413 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1 1,72
Η Ιντερνασιονάλ είναι 10η στο Μπραζιλεϊράο με 20 βαθμούς σε 15 αγώνες και η Σαπεκοένσε 9η με δύο πόντους παραπάνω. Η γηπεδούχος έκανε καλή εμφάνιση στην Πόντε Πρέτα (0-0), τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από την Τίγκρες στο Λιμπερταδόρες, από εδώ και πέρα συσπειρώνεται σε όλους τους τομείς ώστε να παλέψει για την είσοδο στην τετράδα (απέχει 8 βαθμούς) που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής. Είναι αξιόλογη στην έδρα της όπου μετράει 4-1-2, τρέχει σερί 2-1-0 στα τελευταία τρία ματς στο πρωτάθλημα και νίκησε πέρυσι τη νυν αντίπαλό της στο ίδιο γήπεδο με 2-0. Η Σαπεκοένσε δεν… υφίσταται μακριά από το γήπεδό της (1-0-6 με 3-10 απολογισμό τερμάτων), κατεβαίνει με 2-3 σημαντικές απουσίες, ενώ έχει πρόβλημα και στο γκολ (σημειώνει λιγότερο από ένα στο πρωτάθλημα).

423 ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΣ Over 1,70
Μόλις 4 αγωνιστικές έχουν γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Παραγουάης, η Σέρο Πορτένιο είναι στην 3η θέση με 7 βαθμούς και η Ντίας στην 11η με 4 πόντους. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας εξ ου και το 1,40 κατά μέσο όρο που βρίσκουμε στον «άσο», αλλά το έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι εμείς εδώ δεν ασχολούμαστε με τέτοιες αποδόσεις. Γι’ αυτό αφήνουμε το σημείο στην άκρη και πηγαίνουμε στο over το οποίο θεωρούμε αρκετά πιθανό. Αυτό παρουσιάστηκε στα 8 από τα τελευταία10 μεταξύ τους εντός – εκτός, ενώ ήταν over και τα 5 στην έδρα της Σέρο Πορτένιο. Ολα ήταν και g/g το οποίο πληρώνει 1,80 και μπορεί να πονταριστεί εξίσου. Αλλωστε, θεωρούμε ικανή τη Χενεράλ να βγάλει έστω και ένα γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι στα 4 από τα 5 ματς που αναφέραμε, παρουσιάστηκαν από δύο φορές τα σκορ 3-1 και 2-1 (όλα υπέρ της Σέρο).

Σχετικά άρθρα