Μέσα Φινμπο, έξω Πάρντο, Μίλι

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Έρμελο και μετά την έξοχη παρουσία του στο φιλικό με την Φέγενορντ στρέφει την προσοχή του στο φιλικό της Τρίτης με την Σίβασπορ.
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να ντεμπουτάρει κόντρα στους Τούρκους, ενώ σε κανονικό ρυθμό μπαίνει ξανά και ο Δημήτρης Σιόβας.
Από το σκληρό παιχνίδι των Ολλανδών έχει πρόβλημα ο Πάρντο (σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο) και ο Μιλιβόγεβιτς (κάκωση) και λογικά θα προφυλαχτούν στο μεθαυριανό φιλικό.
Εν τω μεταξύ ο Κώστας Φορτούνης άφησε άφωνους με τις ενέργειές τους τους υπεύθυνους της Φέγενορντ αλλά και όσους είδαν το παιχνίδι, προκαλώντας τεράστια ικανοποίηση με τη διαρκή βελτίωσή του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Στα μεταγραφικά πάμε προς ολοκλήρωση της απόκτησης του Ερνάνι ενώ αναμένεται να γίνει focus από τον Ολυμπιακό σε κάποιον από τους στόπερ που έχουν προταθεί μετά την αρνητική τροπή στην υπόθεση του Ζαμπράνο.
Στην Ουρουγουάη συνεχίζουν να έχουν τον Ολυμπιακό ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον διεθνή επιθετικό Άμπελ Ερνάντες, μαζί με Μπολόνια και Τορίνο.

Σχετικά άρθρα