Αποστολή στο Μπριζ με Κλωναρίδη

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης πρόλαβε και έφτασε στο επιθυμητό στάδιο και δηλώνει «παρών» για την κρίσιμη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπριζ. Ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην 20μελη αποστολή για το παιχνίδι με τους Βέλγους καθώς θεωρεί ότι, εφόσον χρειαστεί, θα μπορέσει να δώσει πολύτιμες λύσεις στην επιθετική γραμμή.

Αντιθέτως, αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Εσιέν, Τελάντερ και Νάνο, όπως επίσης και οι Αγγελόπουλος, Μαρινάκης, Αναγνωστόπουλος και ο τιμωρημένος Σάντσεθ

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης δεν γυμνάστηκε ο Πέτριτς λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά συμπεριλήφθη στην αποστολή. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια τακτικής και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

Σχετικά άρθρα