Νηνεμία στην Οπαλένιτσα

Οι… κραδασμοί από το στραπάτσο της ΑΕΚ από την Ανόρθωση, απορροφήθηκαν χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή προχθές στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος δεν θέλησε να τραβήξει τα σχοινιά και προτίμησε να αφήσει την ομάδα του να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Άλλωστε από τη στιγμή που ανέλαβε, είχε ξεκαθαρίσει ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, ότι δεν πρόκειται να παίρνει αποφάσεις εν θερμώ και πάνω από όλα, έλεγε με κάθε ευκαιρία ότι: «Δεν πετάμε στα ουράνια στις νίκες και δεν απογοητευόμαστε και δεν καταλήγουμε στα Τάρταρα στις ήττες».

Ο «Κολοσσός» χειρίστηκε και ιδιαίτερα διακριτικά την υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο «Τρομοκράτης» έδωσε δικαιώματα με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, αλλά ο Δέλλας προτίμησε να τον αφήσει μέσα στο ματς, παρά να τον κάνει αλλαγή εκείνη τη στιγμή και να τον αφήσει να ηρεμήσει παρά να τον «χάσει». Και η εικόνα του Τζιμπούρ στη χθεσινή προπόνηση, ήταν η ίδια με αυτή των προηγούμενων ημερών, όπου ήταν τύπος και υπογραμμός.

Σχετικά άρθρα