Επιστολή ΠΑΟΚ σε Βασιλακόπουλο

Κι επί προσωπικού – συν τοις άλλοις –  συνεχάρη ο ΠΑΟΚ τον φορέα του εθνικού μας σπορ, του ελληνικού μπάσκετ. Την ΕΟΚ. Για την στέψη φυσικά, της εθνικής Ελλάδας εφήβων ως πρωταθλήτριας Ευρώπης. Το έπραξε με την επιστολή του προέδρου του Θανάση Κατσαρή στον πρόεδρο της Γιώργο Βασιλακόπουλο…

Στην επιστολή του ΠΑΟΚ αναφέρονται επ’ ακριβώς τα εξής:

«…Κύριε Πρόεδρε,

    με συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, εθνικής υπερηφάνειας, παρακολουθήσαμε όλοι μας την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής μας Ομάδας Εφήβων που οδήγησε εν τέλει στην μεγαλειώδη κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής  της μεγάλης επιτυχίας, στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλο το team, που συνετέλεσαν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

     Η οργανωμένη δουλειά και η βαρύτητα που δίνονται τα τελευταία χρόνια στις ομάδες μικρών ηλικιών από την Ομοσπονδία, με την δική σας προσωπική επιτήρηση και μέριμνα, απέδωσαν καρπούς και είμαστε βέβαιοι, ότι και μελλοντικά θα μας δίνετε τέτοιες μεγάλες χαρές και διακρίσεις, που τόσο έχουμε ανάγκη ως έθνος που περνά μεγάλες δοκιμασίες.

    Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αγαπημένη όλων των Ελλήνων εθνική Ομάδα ανδρών  στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2015.

    Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε και πάλι!

    Με εκτίμηση ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ…”.

Σχετικά άρθρα