Δυάδα από Αμερική και Λιμπερταδόρες

Δεν μας έκανε τη χάρη η Ιντερνασιονάλ το βράδυ της Κυριακής να βάλει ένα γκολάκι στη Σαπεκοένσε (0-0 το τελικό σκορ) ώστε να πληρωθούμε, αφού στο Σέρο Πορτένιο – Χενεράλ Ντίας βγήκε πολύ εύκολα το over (4-0 υπέρ της πρώτης).

123 ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Over 1,60
Το Μόντρεαλ βρίσκεται στην 6η θέση της Ανατολής (MLS) με 27 βαθμούς σε 19 αγώνες και η Νέα Υόρκη στη 2η με 32 πόντους, αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο. Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με τη γηπεδούχο να έχει 3-0-1 στα τελευταία 4 ματς, αλλά και 6-0-1 εντός έδρας και τη φιλοξενούμενη 5-0-1 στα τελευταία 6 ανεξαρτήτως έδρας. Οπότε για σημείο ούτε λόγος, είναι αρκετά μπερδεμένη η κατάσταση. Βρίσκουμε, όμως, αξία στο over και θα το ποντάρουμε. Αυτό παρουσιάστηκε στα 3 από τα τελευταία 4 στην έδρα του Μόντρεαλ (1-2, 3-1, 1-0, 2-2), το οποίο έχει 14 στα τελευταία 16 παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 6 στα τελευταία 8 στο γήπεδό του. Η Νέα Υόρκη από την άλλη, μετράει 7 over στα τελευταία 9 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, αλλά και 8 στα τελευταία 10 μακριά από το «σπίτι» της.

165 ΡΙΒΕΡ – ΤΙΓΚΡΕΣ 2 (+1)/ Χ2 (Δ.Ε.) 1,60/2,15
Επαναληπτικός τελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες, το πρώτο παιχνίδι έληξε 0-0, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Δεν συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό των Αργεντίνων, δεδομένα δεν είναι καλύτεροι από τους Μεξικάνους (αυτό φάνηκε από τις εμφανίσεις των ομάδων μέχρι τώρα, αλλά και στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Μεξικό), ενώ θα έχουν και σημαντικές απουσίες (συν τον προπονητή τους στην εξέδρα). Η Τίγκρες έπαιξε το Σαββατοκύριακο (η Ρίβερ όχι), κατέβασε, όμως, τα… δεύτερα οπότε δεν τίθεται θέμα κούρασης. Ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό ώστε να κατακτήσει το Λιμπερταδόρες που είναι και ο βασικός της στόχος φέτος. Διαθέτει παίκτες με εμπειρία και θεωρούμε ότι δεν θα… μπλοκάρει από την… καυτή ατμόσφαιρα που την περιμένει. Πρώτη μας επιλογή είναι το «διπλό» στο +1 που σημαίνει ότι πληρωνόμαστε εάν κερδίσει ή φέρει ισοπαλία, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω στο ενδεχόμενο της ήττας μέχρι ένα γκολ και οδηγούμαστε στον κουβά σε περίπτωση που χάσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Δεύτερη επιλογή μας είναι η διπλή ευκαιρία του «Χ2», καθώς θεωρούμε ότι οι Μεξικάνοι θα σταθούν όρθιοι στο «Μονουμεντάλ».

Σχετικά άρθρα