Αποστολή πρόκρισης στο Μπριζ

Έχοντας ως παρακαταθήκη τη νίκη της Λεωφόρου (2-1) την περασμένη Τρίτη, ο Παναθηναϊκός έχει μια δύσκολη αποστολή αλλά και συνάμα μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του για να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που θα του προσφέρουν δόξα και χρήμα. Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να ξεπεράσει το βράδυ της Τετάρτης (5/8, 21.30) το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ σε έναν πρόωρο «τελικό» που θα κρίνει σχεδόν μια ολόκληρη σεζόν.

Οι Πράσινοι έχουν δουλέψει σκληρά επί μια εβδομάδα, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα, για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι προκειμένου να κάνουν το βήμα παραπάνω, συγκριτικά με την περασμένη σεζόν, που στην αντίστοιχη φάση αποκλείστηκαν από τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού Γιάννης Αναστασίου έχει κατασταλάξει στην τακτική, στο σύστημα και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Μπριζ. Οι Πράσινοι θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-2-1, ενώ οι επικρατέστεροι έντεκα είναι οι: Κοτσόλης-Βέμερ, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος-Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα-Νίνης ή Πέτριτς, Καρέλης-Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Χουχούμη, Μπούρμπος, Δώνης, Ατζαγκούν, Λουντ, Καλτσάς και Κλωναρίδης.

Σχετικά άρθρα