Ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής ο Μαλεζάς

Πιο πιθανή παρά ποτέ, πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην Τούμπα του Στέλιου Μαλεζά. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός που καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ, είχε «δέσει» με τον Πάμπλο Κοντρέρας πριν από μερικά χρόνια και στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Γερμανία και στην Φορτούνα Ντίσελντολφ, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή

Ο Μαλεζάς είναι ένας από τους παίκτες που θέλουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους για να ενισχύσουν την γραμμή άμυνας της ομάδας. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό όμως υπάρχει ρήτρα που μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει. Το ποσό της ρήτρας ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, ένα ποσό που μπορεί να καλυφθεί άνετα από τον ΠΑΟΚ για να τον φέρει στην Τούμπα. Αυτή η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Υπάρχει απευθείας επαφή των επιτελών του ΠΑΟΚ με τον παίκτη και θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές για να επιστρέψει ο Μαλεζάς στην Τούμπα.

Εννοείται πως όταν ο ΠΑΟΚ καλύψει πλήρως την ρήτρα απόκτησης του παίκτη και ο Παναιτωλικός θα είναι ικανοποιημένος (σε οικονομικό επίπεδο).

Σχετικά άρθρα