Παιχνίδι με τα γκολ στο Μπριζ

461. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1.85
Ο στόχος του Αναστασίου έπειτα από τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς είναι να θωρακίσει την άμυνα πιέζοντας τους γηπεδούχους από την δική τους άμυνα. Είναι βασικό για την ελληνική ομάδα να βγάλει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτεί γκολ καθώς το άγχος θα αυξηθεί για τους Βέλγους. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το γκολ στη γρήγορη κόντρα κι αυτή την πιθανότητα θα τη βρεί αρκετές φορές απόψε. Μπορεί να τα καταφέρει είτε χάρις στην ταχύτητα του Καρέλη είτε χάριν της ποδοσφαιρικής οξυδέρκειας αλλά και της εμπειρίας του Μπεργκ. Οι απουσίες δεν παίζουν σχεδόν κανένα ρόλο σε αναμετρήσεις σαν κι αυτές όπου όλα κρίνονται από το ψυχικό σθένος και τη διάθεση που έχουν οι παίκτες. Εάν έπρεπε να προτείνω οπωσδήποτε ένα από τα τρία σημεία, μολονότι η Μπριζ είναι περισσότερο έτοιμη θα έδινα περισσότερες πιθανότητες στην ισοπαλία και έπειτα στη νίκη των “πράσινων”.

118.ΛΕΪΚΝΙΡ-ΣΤΙΑΡΝΑΝ 2 1.70
Ομάδα με πολλές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές οι γηπεδούχοι οι οποίες αποτυπώνονται στην προτελευταία θέση που κατέχει στην κατάταξη της Α’ Ισλανδίας. Επειτα από 13 αγώνες στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη κι αυτή πριν από δύο μήνες επί της Βίκινγκουρ. Στα τέσσερα τελευταία πήρε μόλις έναν πόντο παραχωρώντας 1-1 στην ουραγό Κεφλάβικ συνεπώς απόψε θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια η οποία δείχνει να συνέρχεται έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα που είχε στη σεζόν. Εκτός η Στιάρναν έχει εξαιρετικές επιδόσεις με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία μόνο ήττα και τώρα τις δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την τριάδα κόντρα σε μια ομάδα που είναι απολύτως στα μέτρα της. Εναλλακτικά προτείνω το σύνολο τερμάτων 2-3 που χαρακτηρίζει κυρίως τα ματς των φιλοξενούμενων με απόδοση 2.10!

124. ΤΟΡΟΝΤΟ-ΟΡΛΑΝΤΟ ΟΒΕΡ 1.55
Με τον Τζιοβίνκο στην επίθεση οι Καναδοί έχουν σίγουρο το γκολ και όχι μόνο ένα ανεξάρτητα εάν παίζουν εντός ή εκτός έδρας ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα εξ αιτίας του οποίου δεν είναι ψηλότερα στην κατάταξη της Ανατολής είναι οι αμυντικές ανορθογραφίες. Η ανασταλτική λειτουργία του Τορόντο πολλές φορές θυμίζει παιδική χαρά με συνέπεια να δέχεται με ευκολία το γκολ όπως στην πρόσφατη ήττα με 3-1 από το Νιού Ιγκλαντ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το εντυπωσιακό 5-2 επί του Κολόμπους αποτέλεσμα που τους φέρνει μία ανάσα από τα πλέι οφ. Ο 2οχρονος φορ Λαρίν έφτασε τα 11 γκολ φέτος με τα δύο που πέτυχε το περασμένο Σάββατο και δείχνει πως διάγει περίοδο φόρμας. Ερχεται από δύο σερί όβερ και μάλιστα σε αυτές τις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις καταγράφηκαν συνολικά 15 γκολ!

Σχετικά άρθρα