Τούντορ: «Αφοσιωμένοι για την πρόκριση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ στις δηλώσεις του αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει στο μείζον θέμα για την ομάδα που είναι η άδεια στον Λούκας για να μετακινηθεί, μίλησε με πίστη για την προσπάθεια των παικτών του προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

-Τι σημαίνει πως ένας από τους καλύτερους παίκτες ο Λούκας, δεν είναι εδώ.

«Πιστεύω ότι ξέρετε την κατάσταση που επικρατεί, ξέρετε πως η ομάδα που παίζει αύριο δεν θα είναι ίδια σε όλη την σεζόν. Επίσης στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε τρείς παίκτες. Η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε. Θα βάλουμε 11 καλούς παίκτες που πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Γνωρίζετε με λεπτομέρειες την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Η σύνθεση πάντως που θα δείτε αύριο, είναι ανάγκης. Μας λείπει πολύ ποιότητα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν. Θα είναι μια ομάδα, ο ΠΑΟΚ, που θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο. Αυτή την κατάσταση που επικρατεί θα πρέπει να την αποδεχθούμε και να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας».

-Το παράξενο είναι πως ο Λούκας δεν έμεινε για τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι. Γιατί δόθηκε άδεια;

«Η δουλειά μου είναι να προπονώ την ομάδα, δεν είναι δουλειά μου για να πάρω την απόφαση για αυτό το πράγμα».

-Έχετε ελπίδες πως μπορεί να γυρίσει ο παίκτης ή όχι;

«Να το τελειώσουμε αυτό το θέμα και να δώσουμε την σημασία και τον σεβασμό μας στους παίκτες που θα αγωνιστούν για να διεκδικήσουν την πρόκριση.

-Πρέπει να ήμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι. Είναι υποχρέωσή μας να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι.

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν περίεργο γιατί παίζαμε 10 εναντίον 11. Σέβομαι την Σπάρτακ όμως πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε την δυναμική μας. Θέλω να δώ τους παίκτες μου να αμύνονται καλά για να περάσουμε. Πρέπει να αμυνθούμε καλά με 11 παίκτες και να έχουμε δύο – τρείς καλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ και να περάσουμε πιο σίγουρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

-Μπορεί ο παράγοντας της μικρής έδρας να επηρεάσει το εύθραυστο 1-0 του πρώτου ματς;

«Όχι είμαι αισιόδοξος, έχουμε καλύτερη ομάδα από την Σπάρτακ, το μικρό στάδιο στο οποίο θα αγωνιστούμε δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει για την προσπάθεια της πρόκρισης».

-Είναι ένας τελικός το παιχνίδι ή όχι;

«Είναι ένας τελικός γιατί εάν χάσεις αποκλείεσαι και πρέπει να προκριθούμε. Όμως θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα παιχνίδια για να κερδίσουμε. Επίσης είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε τα παιχνίδια με την Λοκομοτίβα εκτός έδρας και με την Σπάρτακ που θα δώσουμε εδώ».

Σχετικά άρθρα