Τριάδα από το Γιουρόπα

Πολύ άσχημο το χθεσινό βράδυ για τη στήλη μας, καθώς δεν περάσαμε κανένα από τα σημεία που επιλέξαμε. Το Μόντρεαλ – Νέα Υόρκη έμεινε στο 1-1, ενώ η Τίγκρες διασύρθηκε από τη Ρίβερ με 3-0.

139 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ Over 1,60
Επαναληπτικός αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα, στο πρώτο παιχνίδι νίκησε η Ρόζενμποργκ 3-2. Η Ντέμπρετσεν δεδομένα χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ (και να μην δεχτεί κανένα) ώστε να περάσει στην επόμενη φάση, οπότε αναμένεται να παίξει ιδιαιτέρως ανοιχτά. Θυμίζουμε ότι οι Ούγγροι μας πλήρωσαν στον προηγούμενο γύρο με το 9-2 (!) επί της Σκόντο Ρίγα στον επαναληπτικό, ενώ έχουν 4 over στα 5 παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα στον θεσμό. Οι Νορβηγοί από την άλλη, εάν βρουν χώρους δεν θα… συγχωρήσουν, ενώ δύσκολο το βλέπουμε να μην τρώνε και γκολ, αφού αμυντικά έχουν αρκετά κενά (στο 1,80 το g/g).

146 ΑΣΤΡΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1Χ (Δ.Ε.) 1,50
Το πρώτο παιχνίδι έληξε 2-2 στην Αγγλία, παρότι η Γουέστ Χαμ νικούσε 2-0 μέχρι το 70’. Η αγγλική ομάδα κινδύνευσε να αποκλειστεί στον προηγούμενο γύρο από τη μαλτέζικη Μπιρκικάρα χάνοντας μάλιστα στο δεύτερο ματς (1-0 και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι), ενώ παράλληλα, θα κατέβει τεράστιες απουσίες, αφού θα λείψουν οι βασικοί της στόπερ και οι πρωτοκλασάτοι φορ της. Επιπλέον, την Κυριακή κοντράρεται στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ με την Αρσεναλ. Η Αστρα από την άλλη, μετράει 3-5-2 στην έδρα της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα έχει τη στήριξη των οπαδών της που αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα, «διψάει» περισσότερο για μία ενδεχόμενη διάκριση στο Γιουρόπα, μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί.

159 ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Over 1,80
Στο πρώτο παιχνίδι η Βοϊβοντίνα έκανε την τεράστια έκπληξη κερδίζοντας 4-0 τη Σαμπντόρια. Η λογική λέει ότι η πρόκριση έχει κριθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ιταλοί δεν θα παλέψουν για το θαύμα. Επικρίθηκαν πολύ για την τραγική τους εμφάνιση στον πρώτο αγώνα, δεν τους… παίρνει να παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο απόψε. Ποιοτικά είναι ανώτεροι, έστω και αν βρίσκονται πίσω σε φυσική κατάσταση, θα ψάξουν να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ μπορούν. Η Βοϊβοντίνα από την άλλη, που έχει δύο ήττες εντός έδρας στην Ευρώπη σε 15 αγώνες (αμφότερες ήταν over), έκανε 22 τελικές στην Ιταλία, δεδομένα θα δημιουργήσει φάσεις και τώρα και μπορεί άνετα να σκοράρει (στο 1,66 το g/g).

Σχετικά άρθρα