Νάστος στη Βέροια

Παίκτης της “Βασίλισσας” είναι και επίσημα ο Βαγγέλης Νάστος. Ο 34χρονος πρώην αμυντικός του Ατρομήτου βρέθηκε χθες το απόγευμα στην πόλη της Βέροιας και αφού έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ΠΑΕ, έκανε στην συνέχεια την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η απόκτησή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ:
“Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νάστο για ένα χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της Π.Α.Ε. πριν την έναρξη της προπόνησης και υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του. O Βαγγέλης Νάστος αγωνιζόταν για έξι συνεχόμενα χρόνια στον Ατρόμητο, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ascoli, Perugia, Καλαμάτα, Λάρισα και ΠΑΟΚ”.
Who is who
Ο Βαγγέλης Νάστος είναι γεννημένος στις 13/9/1980 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και στα πλάγια της άμυνας, περισσότερο στα δεξιά. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα εφηβικά τμήματα του Π.Α.Ο.Κ., στον οποίο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1996, αγωνίστηκε επτά χρόνια και το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Το 2000 και το 2001 δόθηκε δανεικός σε Λάρισα και Καλαμάτα αντίστοιχα.
Το χειμώνα του 2003 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ιταλικό πρωτάθλημα και μεταγράφηκε στην Περούτζια, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Από το 2005 ως το χειμώνα του 2007 ανήκε στην Βιτσέντζα, ενώ στην συνέχεια μεταπήδησε στην Άσκολι, όπου έμεινε ως το καλοκαίρι του 2009.
Το 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας συνολικά 131 συμμετοχές και 5 τέρματα. Με την ομάδα του Περιστερίου έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος δύο συνεχόμενες σεζόν, το 2011 και το 2012 και αποτέλεσε έναν από τους αρχηγούς του συλλόγου από το 2013.

Σχετικά άρθρα