Καμία απόφαση για μεταγραφή ή πώληση

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Κλαμπ Μπριζ και η απώλεια σημαντικών εσόδων τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ αναζωπύρωσε τα σενάρια περί πώλησης παικτών προκειμένου να καλυφθεί η χασούρα. Από το Τριφύλλι τόνιζαν ότι δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση κι ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσουν κανέναν ποδοσφαιριστή κάτω από την τιμή πώλησης που έχουν ορίσει.

Το ίδιο πάντως ισχύει και για την αγορά παικτών. Μολονότι κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια για επιπλέον ενίσχυση στα χαφ, επί του παρόντος δεν έχει αποφασιστεί κάτι σχετικό. Οι Πράσινοι δηλώνουν ότι εμπιστεύονται απόλυτα το ρόστερ που διαθέτουν και τονίζουν πως όταν η ομάδα θα είναι πλήρης θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική.

Προφανώς γίνονται σκέψεις και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με βάση και τη συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν προκύπτει ότι έχει αλλάξει κάτι ως προς τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι Πράσινοι που ήδη έχουν ενισχυθεί σημαντικά, και μάλιστα από τις αρχές Ιουλίου, έχουν στα πλάνα τους την απόκτηση ενός ταλαντούχου φορ, μια κίνηση πάντως που δεν προέκυψε μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ αλλά είχε αποφασιστεί από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σχετικά άρθρα