Ο προκλητικός «κάπτεν» της Καμπάλα

Είναι ο άνθρωπος που απασχόλησε και τα Τουρκικά ΜΜΕ καθώς στον χθεσινό αγώνα της Καμπάλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού έκανε βόλτες με την Τουρκική σημαία.
Επίσης, στο πρώτο ματς απασχόλησε με τις χειρονομίες του. Ο λόγος για τον αρχηγό της Καμπάλα, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ, ο οποίος δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. ΚΙ αυτό διότι για την χειρονομία του μετά το γκολ που πέτυχε για την Καμπάλα την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Λεμεσιανή ομάδα (1-1) στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα απασχολήσει στις 13 Αυγούστου την Πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ.
Την εν λόγω μέρα η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα μελετήσει την έκθεση η οποία εμπεριέχει την καταγγελία του Απόλλωνα και όλα τα στοιχεία που δόθηκαν από το νομικό τμήμα της Λεμεσιανής ομάδας.
Ο ίδιος ο Χουσεΐνοφ παραδέχθηκε πως προέβη σε αυτή την κίνηση για να πικάρει τους οπαδούς του Απόλλωνα οι οποίοι -όπως υποστηρίζει-, έκαιγαν μία σημαία της πατρίδας του στην κερκίδα. Τόνισε προ ημερών πως απολογείται στους συμπατριώτες του, αλλά όχι στους Κύπριους.

Σχετικά άρθρα