Τόμας Φρανκ: «Δεν παίζουν με ΠΑΟΚ Άγκερ και Κάλενμπεργκ»

Την άποψη του για τους δυο αγώνες με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Φρανκ Άρνεσεν εξέφρασε στον Arena FM 89,4, ο Τόμας Φρανκ.
Ο τεχνικός της Μπρόντμπι ανέλυσε την μέχρι τώρα κατάσταση στην ομάδα του, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του για τον Τούμπα.
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην Ελλάδα. Προσπαθεί και από τα λίγα που γνωρίζω είναι ότι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα για το μέλλον. Έχει τον Φρανκ Άρνεσεν στον ρόλο του αθλητικού διευθυντή, που είναι κορυφαίος στον τομέα του. Σε όσα προτζέκτ συμμετείχε, τα πήγε περίφημα και στην Δανία όλοι τον σέβονται για τα όσα έχει καταφέρει στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Άρνεσεν είναι ένας λόγος παραπάνω να σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ», σχολίασε αρχικά ο 41χρονος κόουτς και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα έχουμε δύσκολο έργο, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει πολύ φανατικό κοινό που αγχώνει τον αντίπαλο στην Τούμπα. Το τελευταίο διάστημα πήρε κάποιους νέους παίκτες και στις επόμενες μέρες θα αρχίσει η έρευνα για να δούμε πως θα παίξει, προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις δυο αναμετρήσεις»
 Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπρόντμπι, από την αρχή της σεζόν, ο Φρανκ τόνισε : «Άγκερ και Κάλενμπεργκ δεν θα παίξουν στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ο δεύτερος ίσως προλάβει, αλλά δύσκολα θα δώσει το παρών, γιατί δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάποια υποτροπή του τραυματισμού του. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε άσχημα την σεζόν με τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω στην συνέχεια να βελτιωθούμε. Έρχεται ένα δύσκολο διάστημα με έξι αγώνες μέσα σε 18 ημέρες και θα χρειαστεί να είμαστε κατάλληλα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Σε ότι αφορά την σειρά των αγώνων με τον Δικέφαλο, είπε : «Είναι θετικό το γεγονός ότι έχουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας. Εφόσον το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι καλό για εμάς, στην έδρα μας ελπίζω πως θα μπορούσε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση».

Σχετικά άρθρα