«Έτοιμος να βοηθήσω»!

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ 
Η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Αργεντινό ποδοσφαιριστή Εστέμπαν Καμπιάσο.
Σην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού αναρτήθηκαν οι πρωτες του δηλώσεις:
Ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή είναι γεγονός για τον Ολυμπιακό! Ο Εστέμπαν Καμπιάσο συνεχίζει την μακρά και πλούσια (σε εμπειρίες και τίτλους) καριέρα του στον Ολυμπιακό και από το βράδυ της Παρασκευής ανήκει στη μεγάλη «ερυθρόλευκη οικογένεια», έτοιμος για νέες προκλήσεις! Και τίτλους.
Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Καμπιάσο προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα και χαρούμενος για τη συμμετοχή του Champions League!
Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Είσαι έτοιμος να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στην ομάδα;
Ευχαριστώ θερμά για την υποδοχή! Είμαι έτοιμος να βοηθήσω, να κάνω αυτό που έχω κάνει και σε όλες τις άλλες ομάδες στις οποίες έχω παίξει, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, κάτι που θέλουμε όλοι!
Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις για την επικείμενη επιστροφή σου στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού;
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να παίξουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε στο Champions League. Όλοι είναι χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Έτσι και εγώ, είμαι πρώτα χαρούμενος που παίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League και μετά για το ότι θα συμμετάσχω εγώ.

Σχετικά άρθρα