Ιβάν για Μακ, Στοχ και το μυστικό ραντεβού

Η μυστική συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη στη Μπρατισλάβα μετά το ματς στην Τρνάβα και όσα είπε για τον Μακ, τον Στοχ και τις μεταγραφές σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μίλησε σε Πολωνική ιστοσελίδα για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμότρικ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπάρτακ Τρνάβα.
Αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για τον αγώνα: «Το παιχνίδι που παίξαμε δεν ήταν τέλει8ο. Ωστόσο πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κρίμα που χαλάει ένα αγώνας με τις χαμηλές αποδόσεις των διαιτητών».
Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης ρωτήθηκε για τον Ρόμπερτ Μακ και αν είναι ικανοποιημένος από την προσφορά του: «Κατ’ αρχήν, ναι», απάντησε για να προσθέσει: «Για να είμαι ειλικρινής όταν τον αποκτήσαμε, σκεφτήκαμε ότι θα είναι ακόμα καλύτερος. Ο Ρόμπερτ έχει μεγάλες δυνατότητες. Μου αρέσει όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άτομο, και σίγουρα δεν θα ήθελα να παρατείνει τη σύμβαση του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ο δημοσιογράφος ρώτησε και για τον Μίροσλαβ Στοχ: «Έπαιξε πολύ καλά. Αν ήταν πιο πειθαρχημένος θα ήταν ακόμα καλύτερος. Δεν συγκρίνω αλλά ο Μακ είναι ένα παίκτης με ενδιαφέρον για εμάς όπως και ο Στοχ».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Κμότρικ, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Σλόβαν Μπρατισλάσβα. «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και θα ήθελα να τον δω. Η φιλία μας γεννήθηκε από το τσιγάρο. Μιλώ σοβαρά. Συναντηθήκαμε μέσω των επιχειρήσεων. Ήταν πριν από πολύ καιρό. Έχουμε ένα εργοστάσιο παραγωγής τσιγάρων, και χρειαζόμασταν τη βοήθειά του για τις συσκευασίες. Έτσι ξεκίνησε η εταιρική σχέση και η φιλία μας».
Ρωτήθηκε ακόμα για τον Ερικ Σάμπα και τον Ζαΐρο ντε Μασέδο ντε Σίλβα: «Για τον Σάμπα δεν έχουμε συμφωνήσει ;αλλά ενδιαφερόμαστε και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Στη Σλοβακία, όμως, ασχοληθήκαμε με έναν άλλο παίκτη, τον Jairo de Macedo da Silva. Η μετεγγραφή του σε εμάς ουσιαστικά ολοκληρώθηκε. Αν η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει καλούς παίκτες, τότε θα μιλήσουμε γι’ αυτούς. Προς στιγμήνδεν υπάρχει κάτι που να μας ενδιαφέρει».

Σχετικά άρθρα