Δυάδα από Κολομβία και Μεξικό

Τζάμπα χάθηκε το ταμείο το βράδυ της Πέμπτης, καθώς περάσαμε το over στο Ρόζενμποργκ – Ντέμπρετσεν (3-1), την κόντρα της Γουέστ Χαμ (έχασε 2-1 από την Αστρα) και χάσαμε το over στο Βοϊβοντίνα – Σαμπντόρια (0-2). Το πιστεύαμε πάρα πολύ το τελευταίο, όσα παιχνίδια και να είχαμε επιλέξει, αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να μην συμπεριλάβουμε στο δελτίο μας, οπότε δεν υπήρχε καμία ελπίδα να γλιτώσουμε τον… κουβά!

368 ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΑΓΚΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΔΟΣ 1 1,50
Η Σάντα Φε την προηγούμενη αγωνιστική… πέταξε τους πρώτους της βαθμούς στο 1-1 με την Αλιάνσα Πετρολέρα. Καλύτερη ήταν και σε αυτό το παιχνίδι, απλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Εχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (3-1-0 με 11-1 γκολ), είναι δεύτερη έχοντας 3 βαθμούς λιγότερους, αλλά και 1 ματς λιγότερο από το έτερο… μεγάλο όνομα της κατηγορίας την Ατλέτικο Νασιονάλ. Υποδέχεται την Αγκίλας με την οποία έχει 6-0-1 στα τελευταία 7 μεταξύ τους. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες συν το ότι η φιλοξενούμενη είναι ομάδα που σκοράρει με το… σταγονόμετρο (2 γκολ σε 4 αγώνες, όλα στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λα Εκιδάδ). Θα κατέβει καθαρά για το 0-0, το θεωρούμε ιδιαιτέρως δύσκολο να καταφέρει να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της. Θα έχει και ένα μικρό πρόβλημα με το υψόμετρο (το γήπεδό της είναι στα 1.675 μέτρα και της Σάντα Φε στα 2.640).

372 ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ G/G 1,70
Το g/g παρουσιάστηκε στα 9 από τα τελευταία 13 παιχνίδια μεταξύ τους στην έδρα της Πατσούκα. Επιπλέον, η γηπεδούχος έχει 11 στα τελευταία 13 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, καθώς και 6 στα τελευταία 7 στο «Ιδάλγο». Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της μετράει 9 στα τελευταία 11 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, αλλά και 6 σερί μακριά από το «Αζτέκα». Συν το ότι αμφότερες το παρουσίασαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (η Πατσούκα νίκησε 2-1 Κερέταρο και Τιχουάνα και η Κλαμπ Αμέρικα έχασε 4-1 από την Πουέμπλα και 3-1 από την Ατλας). Αμφότερες θα παίξουν ανοιχτά και θα ψάξουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο το γκολ. Θεωρούμε ότι το αποψινό παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και μπορεί να πάει οπουδήποτε (εννοείται ότι μπορεί να μείνει και στο «Χ», αυτό, όμως, εμάς δεν μας ενδιαφέρει).

Σχετικά άρθρα