«Άσφαιρη» ισοπαλία για Ξάνθη και Ηρακλή

Ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) ήρθαν Ξάνθη και Ηρακλής σε φιλικής αναμέτρηση που διεξήχθη στην έδρα της ακριτικής ομάδας.

Οι δύο ομάδες που οδεύουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές ενόψει της έναρξης της φετινής Superleague με τους προπονητές να βλέπουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που επέλεξαν.

Στην πιο σημαντική στιγμή του αγώνα η SKODA Ξάνθη είχε δοκάρι στο 60ό λεπτό με την κεφαλιά του Σολτάνι μετά από φάουλ του Λουσέρο ενώ ο Ηρακλής 10 λεπτά νωρίτερα είχε απειλήσει με το σουτ του Περόνε που κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Μπέρτου. Στο 75’ το φάουλ του Γουάλας πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Περνίς. Στο 86’ ο Μπαξεβανίδης μπήκε στην περιοχή κι έκανε τη σέντρα – σουτ αλλά δεν πρόλαβε ο Καπετάνος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη: Γκαραβέλης (49’ Τσέναμο), Μπέρτος (62’ Μπαξεβανίδης), Ζαραδούκας (62’ Γουάλας), Φλίσκας (62’ Λισγάρας), Καρυπίδης (46’ Φάρκας), Παπαστεριανός (55’ Έλτον), Ορφανίδης Π. (62’ Ερέα), Σολτάνι (84’ Πασχαλάκης), Λουσέρο (82’ Φασίδης), Ντιμιτρόφ (55’ Τόμιτς), Ράνος (62’ Καπετάνος).

Ηρακλής: Χουάντερσον (70’ Περνίς), Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης (46’ Στάμου), Μπαρτολίνι, Καρλίτος (70’ Σαραμαντάς), Λαζάρ (46’ Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου, Χαντί (46’ Τσιλιανίδης), Κυριακίδης (70’ Πασάς), Ρομάνο (70’ Λουκίνας), Βέλλιος (46’ Περόνε).

Σχετικά άρθρα