Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Κοροβέση

Ο Νίκος Κοροβέσης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του εύχεται χρόνια πολλά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.
Αναλυτικά:
Η Ασπρόμαυρη οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Νίκο Κοροβέση, ο οποίος συμπληρώνει σήμερα 24 χρόνια ζωής, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Το βιογραφικό του νεαρού άσου
Τα προηγούμενα τρία καλοκαίρια διάβαζε συνεχώς το όνομά του ως πρωταγωνιστή σε ελληνικά μεταγραφικά σενάρια, όμως, εκείνος παρέμενε στα Γιάννενα, συνέλεγε εμπειρίες κι ετοιμαζόταν για την πραγματική του μεταγραφή, η οποία τον έφερε στην Τούμπα.
Γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση και τη δυνατότητα να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά και να πατά περιοχή τελειώνοντας τις φάσεις, ο Κοροβέσης που ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιγιάλειο κι έπειτα συνέχισε για μια σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Γ’ Εθνική, καθιερώθηκε άμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2012 μετρώντας 84 συμμετοχές και 13 γκολ στη Super League.
Στην Σλοβακία κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα για τον 3o προκριματικό γύρο του Europa League, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου, όντας εξαιρετικός αλλά και ουσιαστικός, καθώς ήταν αυτός που έκανε την σέντρα ακριβείας για το γκολ του Κωνσταντινίδη.

Σχετικά άρθρα