Διαμαντάκος: «Να βοηθήσω την Κηφισιά»

Ο Γιώργος Διαμαντάκος μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην Κηφισιά.

Αναλυτικά ο διεθνής σέντερ τόνισε:

-Γιατί επέλεξες να έρθεις στην Κηφισιά;

“Την επέλεξα γιατί είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.Επίσης, έχει από τα καλύτερα προπονητικά τιμ στην Α1 και την διέπει επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα”.

– Ποιος είναι ο στόχος σου;

“Οι προσωπικοί μου στόχοι θέλω να συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Θέλω να πάρω αγωνιστικά λεπτά κάτι το οποίο χρειάζομαι πολύ. Θα  προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά”.

-Για πρώτη φορά δεν ήσουν στην Εθνική Ομάδα. Πως ένιωσες;

“Ήταν τεράστια τιμή και από τις ωραιότερες εμπειρίες να είμαι στις Εθνικές Ομάδες . Είναι το όνειρο κάθε νέου παίκτη .Μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ που δε μπόρεσα να είμαι στην φετινή λόγω του τραυματισμού μου ώστε  να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου”.

-Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο μέσα στο παρκέ;

“Θεωρώ ότι το δυνατό μου σημείο είναι η κίνηση και οι θέσεις που παίρνω κοντά στο καλάθι ώστε να τελειώσω όσο το δυνατόν πιο εύκολα”.

-Τι κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο;

“Συνήθως βγαίνω με φίλους για καφέ αλλά μου αρέσει να κάθομαι και αρκετές ώρες στο σπίτι”.

-Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία και φαγητό;

“Η αγαπημένη μου ταινία είναι το Prestige και το αγαπημένο μου φαγητό είναι το σπανακόρυζο”.

– Τι θέλεις να πεις στους φιλάθλους της Κηφισιάς;

“Τους γνώρισα ως αντίπαλος αλλά χαίρομαι που φέτος ανήκω στην ομάδα της Κηφισιάς και θα τους ζήσω περισσότερο. Θα ήθελα να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας”.

-Πως θα είναι φέτος το πρωτάθλημα;

“Το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Πολλές ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο και είναι επικίνδυνες σε μεγάλο βαθμό. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος”.

Σχετικά άρθρα