Πήρε Ανσαριφάρντ ο Πανιώνιος

O Καρίμ Ανσαριφάρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου Ιρανού διεθνή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

“Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός διεθνής επιθετικός, που θα αγωνίζεται για τα δύο επόμενα χρόνια με την φανέλα του Ιστορικού με το νούμερο 11, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ισπανική Οσασούνα και αναμένεται από αύριο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πανιωνίου και να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει γεννηθεί στις 3 Απριλίου 1990 και αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα του Ιράν 47 φορές (7 γκολ). Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, η συμμετοχή στο μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαΐπα με την οποία σε 125 συμμετοχές πέτυχε 55 γκολ. Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Περσέπολις, ενώ πριν την μετακόμισή του στην Οσασούνα, αγωνίστηκε και στην Τράκτορ. Συνολικά στην καριέρα του, μετράει 198 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες και έχει σκοράρει 77 φορές”.

Σχετικά άρθρα